FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ASTRA (AZI, 21:30, GSP.RO, DIGI1, LOOK TV)

Pablo de Lucas își face mea culpa: "Merităm să fim acuzați de suporteri!"

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2015 00:00

Pablo de Lucas, 28 de ani, este încrezător înainte de meciul cu Astra din această seară şi crede într-o victorie a echipei sale.

- Pablo, nu aţi mai cîştigat de două luni acasă. Spargeţi ghinionul astăzi?
- Noi asta vrem de fiecare dată. Intrăm pe teren pentru a da totul şi cu dorinţa de a cîştiga fiecare meci. Nimeni nu îşi doreşte să piardă, de aceea sperăm să cîştigăm acasă cu Astra. Vrem să consolidăm locul pe care îl ocupăm în clasament.

- Va fi greu fără suporteri alături? Cît de importanţi erau aceştia pentru voi?
- Mereu este dificil fără suporteri, dar în urma rezultatelor, era de aşteptat. Am meritat să nu vină la meciuri, dar o victorie acasă poate îi readuce la stadion.

- V-a afectat plecarea lui Teixeira şi Geraldo?
- Erau doi jucători foarte importanţi pentru noi. Fiecare plecare îţi lasă un gust amar, dar aşa este fotbalul. Azi eşti la o echipă, mîine poţi să nu mai fii. Dar noi sîntem jucători profesionişti şi înţelegem deciziile luate.

- Cum este atmosfera la vestiar după mai multe rezultate nefavorabile?
- Sîntem trişti din cauza ultimelor rezultate, dar noi între noi ne înţelegem bine. Ne antrenăm şi avem mereu chef de joc şi de a da tot ce avem mai bun pe teren.

- Cum te-ai simţit să fii căpitan?
- A fost special şi m-am simţit onorat că Mister s-a gîndit la mine cînd a venit vorba de banderola de căpitan. Am fost căpitan la toate echipele pentru care am jucat şi sînt obişnuit cu responsabilitatea adusă de acest titlu. Înainte au avut banderola jucători precum Marinescu, Mutu, Geraldo şi asta m-a motivat şi mai mult să nu greşesc!

- Ce jucători ţi se par cei mai periculoşi de la Astra?
- Toţi! Acum, că s-a schimbat antrenorul, toţi vor fi dornici să arate că sînt buni şi că merită un loc în primul "11".

5,96este media notelor gsp primite de mijlocaş

23de meciuri a strîns De Lucas în sezonul acesta în Liga 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1090356787659110
Marci Marin  •  30 Aprilie 2015, 13:03

alt baiat corect, modest cu un caracter deosebit la fel ca geraldo.Pacat ca pleaca de la vara!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează