INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Codrea terorizat de ultraşi » Jucătorii lui Bari, agresaţi după antrenament

Paul Codrea
Paul Codrea

Articol de - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 10:51

Mijlocaşul român împrumutat de la Siena a trăit clipe de groază după ce 200 de tifosi i-au lovit şi i-au scuipat pe colegii lui după antrenamentul de azi


Atmosfera rămîne explozivă la AS Bari şi după schimbarea antrenorului Ventura. Ultima clasată din Serie A, cu doar 15 puncte după 26 de etape, este în război cu fanii. Care, după ce recent i-au pus o bombă artizanală lîngă casă patronului Vincezo Matarrese, au trecut deja şi la răfuieli cu jucătorii. Codrea şi colegii lui au trăit astăzi, la finele antrenamentului, cel mai violent episod.

Scoşi din minţi de eşecul cu Lazio (0-1), circa 200 de suporteri i-au insultat pe elevii lui Mutti, afişînd un banner ironic: "Aveţi mai multe substanţe active ca Guttalax"! Apoi le-au cerut iar socoteală pentru rezultatele foarte slabe şi au trecut la atac.

Potrivit "Sportmediaset", Marco Rossi, cel care a luat un pumn în faţă de la Chivu, a fost lovit, iar Donati şi Rivas au fost înjuraţi şi scuipaţi. Singurii iertaţi au fost Gazzi şi Masiello. Ultraşii i-au urmărit pînă la ieşirea de la poarta 8 a stadionului San Nicola şi i-au luat la ţintă cu portocale.

"Mie ce să-mi facă?"
Codrea nu era însă foarte afectat de ultimele evenimente. "M-am obişnuit cu atmosfera de aici şi e normai să fim contestaţi dacă nu sînt rezultate. Dar mie ce să-mi facă, doar nu am apucat să joc încă nici un minut de cînd am venit. Sînt şanse foarte puţine de salvare, însă măcar să terminăm campionatul cu capul sus", ne-a declarat mijlocaşul român, împrumutat de la Siena pînă în vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
renegatul_
renegatul_  •  24 Februarie 2011, 03:59

marele fotbaliator Codrea, nu prea-i prieste in serie A, lui ii place numai in serie B si la nationala

kappon
kappon  •  23 Februarie 2011, 09:15

Codrea este cea mai mare pacaleala a fotabalului mondial. Nu are afata de Serie A..Va fi rezerva la Bari si apoi exclus. A avut destul noroc pana acum. Sa fie sanatos.

danutz1
danutz1  •  23 Februarie 2011, 09:01

Unde a-ti ascuns quzurile pentru concurs alerg de 1 ora si nimc.....sunteti seriosi? ://concurs.gsp.ro/danutz1

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close