FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Pădureanu, zîmbitor și vioi la eliberarea din închisoare: ”Vreau să revin în fotbal”

Foto: captură Digi 24
Foto: captură Digi 24

Articol de - Publicat vineri, 19 iunie 2015 00:00

Pădureanu, 79 de ani, a părăsit aseară Penitenciarul-Spital Jilava. El n-a părut foarte afectat de faptul că a stat după gratii un an, 3 luni și 15 zile.

Bolnav de Alzheimer, spondiloză, diabet şi avînd probleme la inimă, Jean Pădureanu a primit ieri aviz pozitiv pentru a ieşi din închisoare după 15 luni și jumătate! Fostul președinte al Bistriței a executat o treime din pedeapsă, iar în perioada detenției conduita sa a fost corespunzătoare. Decizia e definitivă.

"Domnul Pădureanu nu mai recunoaşte aproape pe nimeni şi are mari probleme cu memoria. În urmă cu cîteva zile, a plecat din salonul unde era internat şi a fost găsit în curtea spitalului. Nu știa cum a ajuns acolo, e vai de capul lui!", dezvăluia un apropiat al lui Tata Jean în urmă cu 4 luni.

Totuși, aseară, "Lordul" n-a părut extrem de afectat în urma detenției. A stat de vorbă minute bune cu ziariștii și a declarat că i-ar plăcea să mai lucreze în fotbal: "Mă întorc la Bistriţa, mi-aş dori asta în continuare să fiu activez la un club pentru că este plăcerea vieţii mele. Gloria o duce rău în acest moment, dar o dată cu eliberarea mea va primi o gură de aer, eu unde mă pun fac treabă".

"Mă simt bine fizic, am avut noroc cu colegii mei din fotbal, prietenii şi familia. S-au ocupat de mine, m-au alimentat foarte bine. Am mîncat la fel de bine ca acasă!"
Jean Pădureanu

"Cît am fost închis am avut posibilitatea să văd toate meciurile care au fost transmise la televizor"
Jean Pădureanu

Cînd pot ieşi restul condamnaților din fotbal

  • Gică Popescu -  octombrie 2015
  • Gheorghe Nețoiu - noiembrie 2015
  • Gheorghe Constantin - decembrie 2015
  • Mihai Stoica - decembrie 2015
  • Ioan Niculae - ianuarie 2016
  • Ioan Becali - martie 2016
  • Cornel Penescu - aprilie 2016
  • Victor Becali - iulie 2016
  • Cristi Borcea - mai 2017
  • Marian Iancu - noiembrie 2020

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
sorindrag
sorindrag  •  19 Iunie 2015, 10:21

stiu ca o sa fie sters acest comentariu, dar sper ca sa fiue citit de cine trebuie inainta sa fie sters este vorba de ziaristii care pentru 100 votca si o ciorba de burta scriu la comanda toate prostiile. Acum un an tot voi de la gs relatati din puscarie despre soarta acestui interlop. Descriati cu lux de amanunte in ce stare medicala jalnica se afla si ne spuneati ca rudele au chemat chiar si popa ca sa-l impartaseasca. Asa ati facut si cu Becali pe care-l dadeati grav bolnav. Voi ati distrus sportul romanesc cu tot felul de zvonuri si pristi scrise in loc de relatari si articole de sport adevarate va ocupati sa dati copy paste de ce vedeti la televizor!

zecs93
zecs93  •  19 Iunie 2015, 09:30

Revine Blatista de Gloria, hip, hip, uraaa !!! Traiasca Cooperativa !!!

vladutz13
vladutz13  •  19 Iunie 2015, 10:43

Ce frumos, a stat in inchisoare, s-a uitat la TOATE meciurile care au fost la televizor.... adica exact ce am facut si eu de-acasa. Daca era ca in SUA.... sa mori de frica in celula, sa nu ai tupeul sa iesi in curte, se curata tara asta de coruptie una doua. Asa...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează