FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 2-0

Până la urmă, cine face echipa? Oficialii Astrei se contrazic în declarații: "Nu Șumudică alcătuiește primul 11"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 22:34

Bogdan Andone, unul dintre cei doi secunzi ai Astrei, a declarat după victoria împotriva Viitorului, 2-0, că nu Marius Șumudică a făcut primul 11.

Această declarație vine la o zi după ce Dani Coman, președintele giurgiuvenilor, anunța că antrenorul se implică în alegerea primului 11, chiar dacă este suspendat.

"Nu m-am consultat cu Șumudică în ceea ce privește primul 11. Am vorbit cu Dani Coman și el cred că a vorbit cu Șumi, dar eu n-am luat legătura cu Marius. Așteptăm cu toții recursul de marți și sper să fie un rezultat pozitiv. Îl așteptăm pe Șumi lângă noi pentru că e dificil. Important e ca el să vină la antrenamentele echipei și să fie suspendat doar la meciuri. Ne gândim și la meciurile cu Steaua", a declarat Bogdan Andone la Digisport.

"Echipa o face Șumudică. Singura noastră problemă e cea legată de el. Ne afectează foarte mult, nu e normal ca antrenorul principal să fie suspendat înainte de prima săptămână din play-off, e o situație grea, sper să o depășim mâine. Probabil va veni și va sta în tribună ca simplu spectator” Dani Coman într-o declarație făcută vineri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Martie 2016, 20:23

el o face,merita pe viata,oricum nu are cum sa i se reduca hotului

696253093853906
Ghita Florin  •  06 Martie 2016, 06:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

431516447010175
Nuta Radu  •  06 Martie 2016, 06:27

Domnilor di presa,este jenant ce faceti de ce nu va vaceti meseria cum trebue ptru uni ciuma si alti muma cum vine asta ,ca este un fost RAPIDIST il cocolositi ba ca ar trebui sa-l erte ba ca sa nu-l suspende,de ce nu sunteti cotecti daca era dela steaua in special umpleati ziatele ca uite sta ascuns in biroul presedintelui si da indicatii,asa ati procedat si cu radoi iati facut si pe cei dela federatie sa-i interzica anumite lucruri dar cu mutu dece nu ati procedat la fel,este intradevar JENANT,JENANT.va multumesc.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează