FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu a dezvăluit motivul pentru care Rapid a ales să dispute meciul cu Steaua în Giuleşti

Articol de GSP - Publicat marti, 09 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 aprilie 2013 18:45

Daniel Pancu laudă echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf şi dezvăluie adevăratul motiv pentru care Rapid a ales să joace în Giuleşti în detrimentul Arenei Naţionale.

"Adversarul de duminică e mai puternic ca niciodată. Nu îmi aduc aminte de vreo asemenea diferenţă între Steaua şi Rapid. Deşi ar fi fost din punct de vedere financiar mai bine să jucăm pe Naţional Arena, nu cred că acum este o soluţie bună.

Mai bine cu 10.000 de oameni în tribună, decît să fie 30.000 de stelişti şi 10.000 de rapidişti acolo. Dacă situaţia din clasament ar fi fost inversă, cu siguranţă am fi jucat pe Naţional Arena", a spus Daniel Pancu la DigiSport.

Rapid - Steaua este duminică, de la ora 20:30, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (16)
robert_rapid98
robert_rapid98  •  10 Aprilie 2013, 03:41

Ba poate nu umpleam national arena dar nu cred eu ca venea rapidisti doar 10 mii de insi hai sa fim seriosi chiar daca nu mai avem motive sa venim la stadion noi tot dupa rapid o sa venim indiferent de ce se intampla

realrapid
realrapid  •  10 Aprilie 2013, 00:16
Postat de amicu pe 09 Aprilie 2013, 22:18

stelistii parasesc stadionul la primul gol primit....noi cantam si incurajam echipa pana la final....asa ca nu ne mai spune despre cum faci tu si aplaudacii tai, ca nu este peste tot asa. Suporteri de rezultat si de MALL

Nu parasesc stadionul,vor fi dati afara pentru ca ei vin sa injure si sa jigneasca,si eventual sa rupa scaunele,dar mitica se face ca nu vede si amendeaza tot Rapidul,spunand ca surubul care i-a spart capul lui Bozo era din plastic si ca are si el unul in cap de la ultimul meci pe Giulesti,asta-i Romania.

amicu
amicu  •  09 Aprilie 2013, 22:19
Postat de jalemare pe 09 Aprilie 2013, 20:36

despre minimul confort al suporterilor nici o vorba. cu o gandire de milog, milog ramai! si ca om si ca echipa. suporterii rapidisti, stelisti sau dinamovisti, impreuna cu toti bucurestenii, au platit 240 mil.E pentru un stadion pe care sa se simta bine. si voi ce faceti?! gasiti tot felul de motive imbecile pentru a justifica organizarea jocurilor pe mizeriile alea de stadioane ca Giulesti, Ghencea sau Stefan cel Mare. sa va fie rusine tuturor, incepand cu aia de la liga si frf care va mai permit organizarea jocurilor pe gunoaiele alea pe care inca le numiti stadioane!

mie unul nu imi place in MALL...daca nu iti place pe Giulesti, mergi cu oile pe MALL

Vezi toate comentariile (16)
Comentează