FOTBAL  »  Superliga  »  PARIUL LUI DANIEL NICULAE

"Pancu e numărul 1!"

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

Daniel Niculae pariază pe Pancone şi pe Rapid în lupta pentru titlu

Fostul atacant rapidist consideră că Rapid a dat lovitura cu transferul lui Daniel Pancu (30 de ani), pe care îl consideră cel mai valoros jucător sosit în această iarnă în Liga I. "E cel mai important transfer al iernii în România. În cazul lui nu e vorba doar de prestaţiile din teren, e un fotbalist care înseamnă mult mai mult, prin aportul pe care-l are şi în vestiar, plus că suporterii îl iubesc", a declarat Nico.


Jucătorul lui Auxerre a dezvăluit că discută des cu Pancu la telefon: "De cînd a revenit în Giuleşti, vorbesc zilnic cu el la mobil şi l-am simţit mai hotărît ca niciodată. Vrea să demonstreze că nu este terminat şi că mai are încă un cuvînt de spus în fotbalul românesc". Daniel Niculae (25 de ani) crede că Rapidul s-a întărit în această pauză competiţională şi este sigur că giuleştenii vor încheia campionatul pe primul loc: "Pancone îi poate ajuta să recupereze cele 5 puncte care îi separă de CFR. Nici nu mă gîndesc ca Rapidul să nu ia titlul. Acolo există un grup unit şi, dacă va fi linişte la echipă, va aduce titlul în Giuleşti".

"Pancone e un tip extrem de ambiţios şi cred că atitudinea lui va constitui un avantaj mare pentru giuleşteni în lupta pentru titlu"
Daniel Niculae

"Nico e prietenul meu şi discutăm foarte des la telefon. Îi doresc să ajungă la o echipă de top pentru că are calităţi şi un caracter extraordinar"
Daniel Pancu

Colegi de cameră
Daniel Pancu a rememorat începutul prieteniei dintrei ei: "Cînd Nico a făcut pasul la echipa mare, eu eram deja un jucător consacrat şi l-am luat sub aripa mea. În primul cantonament am stat amîndoi în cameră şi îmi spunea încă de pe atunci că îşi doreşte să ajungă un fotbalist mare ca şi mine. S-a creat o legătură puternică între noi şi am ţinut legătura prin telefon mereu".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  19 Februarie 2008, 12:44

bai voi v-ati tampit la cap? pai cum sa-l prinda finalul de campionat pe Pancone cu masa lu' nebunu ala in pat? pai la cum arata masa probail nici boschetarii din gara de nord n-ar ajunge la ea in pat, au si aia demnitatea lor :) forza rapid!!!

 •  19 Februarie 2008, 11:31

Ptr Hellrider cred si eu ca rapiduletzul are dreptate .. pancu o sa termine campionatu la mata`n pat

 •  19 Februarie 2008, 09:11

Cred ca Pancu o sa termine campionatu in pat cu maicata...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează