FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Pancu s-a decis: "Vin la Rapid"

Articol de - Publicat joi, 06 ianuarie 2011 00:00

Pancu speră ca în cîteva zile să-şi rezilieze contractul cu Vasluiul pentru a reveni în Giuleşti


Daniel Pancu (33 de ani) e aproape de al cincilea comeback în Giuleşti! Favoritul tribunei giuleştene e dorit insistent de Şumudică şi spune că încearcă să-şi rezilieze acordul cu FC Vaslui pentru a se întoarce în Grant. "Vreau să vin la Rapid, ar fi frumos să-mi închei cariera acasă", a spus Pancone.

Totuşi, alb-vişiniii nu vor să plătească nimic pentru transferul său şi aşteaptă ca mijlocaşul să-şi încheie singur conturile cu moldovenii. "Lucrurile sînt departe de a fi rezolvate. În cîteva zile se va lămuri situaţia mea", a mai adăugat Pancu.

Preşedintele Dinu Gheorghe spune că fotbalistul încă mai poate evolua la nivel înalt şi i-a pregătit un contract pe un an şi jumătate: "Pentru ce a făcut el la noi, trebuie să pună ghetele în cui aici. Vrem să-l aducem şi nu doar pentru 6 luni. Încă mai are un cuvînt de spus în fotbalul românesc".


56 de goluri a reuşit Pancu în cele 141 de partide jucate de el în tricoul Rapidului


"Îl doresc enorm pe Pancu, chiar pot să spun că în acest moment e în capul listei noastre de transferuri. Venirea lui ar însemna mult pentru vestiarul echipei"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Sondaj gsp.ro

Ar fi util Pancu Rapidului?
Da, are o experienţă imensă, poate ajuta din teren 41%
Nu, are derapaje care nu-i mai permit să joace fotbal 36%
Da, însă numai ca oficial, nu şi ca jucător 23%
TOTAL: 4.142 voturi

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (13)
doian
doian  •  06 Ianuarie 2011, 14:23

Hei PANCO,PANCO ITALIANO :x Vino cat mai repede te asteptam cu bratele deschise,ne-a lipsit cantecul tau :D Ia-l si pe Burdujan cu tine :) FZR !

cismasuciprian
cismasuciprian  •  06 Ianuarie 2011, 12:07

il mai asteptam pe burdujan pe bratu...sa joace la noi chiar dc au plecat cu scandal asta e...vrem performanta nu sa rada totii de noi ....

dpg88
dpg88  •  06 Ianuarie 2011, 11:26

luati-l inapoi pe drojdierul asta.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează