FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Panduru comentează transferul lui Alibec la Steaua: "Să nu se trezească cei de acolo că mai au nevoie de un atacant! Sunt curios de ce l-au adus"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 17:43

Basarab Panduru a comentat transferul lui Denis Alibec la Steaua și a tras un semnal de alarmă.

"Eu mă mir de ce îl dă Astra pentru 1,5 milioane de euro? De ce nu l-a dat când a avut ofertă de 2,5 milioane de euro și jucătorul urma să primească un salariu mai mare?

Să nu fie probleme cu Alibec. Steaua are impresia că aduce un atacant, un număr 9, și se poate trezi cu Alibec pe partea stângă, unde se demarcă el în timpul meciului.

După aia vezi că îți mai trebuie un atacant. Te trezești și spui «avem nevoie de un atacant că aveam unul pe acolo, dar se duce prin stânga».

Sunt curios de ce îl ia Steaua. Îl transferă pentru că are nevoie de atacant sau pentru că îi e frică de Astra? Steaua a tot cumpărat de la Astra, de la CFR și la final spune că a câștigat campionatul. Pai dacă slăbești restul echipelor, nu e prea greu să câștigi campionatul", a spus Panduru la DolceSport.

Citește și: Șumudică, după informația anunțată în exclusivitate de GSP.RO : "I-au pus deja clauză lui Alibec să nu joace cu ei! Gigi Becali e salvatorul nostru"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
timm
timm  •  28 Septembrie 2016, 20:54
Postat de a.c.a.b_st pe 28 Septembrie 2016, 19:11

Astra in prag de desființare....Negoiță arestat in câteva zile....ce poți să vrei mai mult? :))))

Fcsb in faliment, datorii de 37 de milioane la CSA. Super Liga 1.

robert1205
robert1205  •  28 Septembrie 2016, 20:53

Panduru comenteaza tot timpul ca Danut Lupu. Pacat ca sunt bagati in seama fosti fotbalisti care isi dau cu parerea aiurea. ALIBEC a dat un sac de goluri in ultimii 2 ani, cat a dat Panduru in toata cariera lui (43 de goluri).

151592498570822
Relu Stefanescu Stefanescu Relu  •  28 Septembrie 2016, 20:16

Bun venit alibec sper din suflet sa dai goluri multe esti cel mai bun jucator mult respect steaua domnule pandur nu va mai mirati bucurativa de transfer steaua merita tot dupe ce avem cupe victori multe alibec e cel mai bun jucator la steaua

Vezi toate comentariile (23)
Comentează