FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Panduru îl scoate la tablă pe Steliano Filip » Dinamovistul, învățat cum să marcheze un fundaș la fazele fixe

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 20:45

Steliano Filip a greșit grav la golul marcat de Marko Momcilovici în derby-ul câștigat de FCSB cu Dinamo, scor 1-0 (Detalii AICI). Fundașul dinamovist l-a pierdut din marcaj pe fundașul gazdelor, care a reușit să împingă mingea în plasă.

Basarab Panduru îi dă o lecție fundașului stânga dinamovist.

"La Filip este o altă problemă, nu e vorba de responsabilitate. Dacă nu ştie să marcheze un om, nu trebuie să-l mai pui să ţină un adversar. Teoretic, eşti apărător, dar asta nu înseamnă că te aperi foarte bine la cornere.

Mie mi se pare că este din start o greşeală să-l pui pe Filip la Momcilovici. Dintre toţi jucătorii lui Dică, Momcilovici a demonstrat de fiecare dată că este cel mai periculos la fazele fixe. Acolo trebuia să pui un jucător care să poată să-l ţină bine.

Probabil că Miriuţă o să le pună acum un meci al lui Juventus, vor vedea cum face marcajul Lichtsteiner şi vor învăţa ceva. Când marchezi un jucător, nu e vorba numai de talie, trebuie să fii şi deştept. Trebuie să vezi mingea, trebuie să vezi adversarul.

Dacă sunt mai mic, nu mă apuc să sar la cap cu altul mai înalt. Dar încerc să mă bag şi eu în el, îl dau de pe traiectoria balonului. A fost vorba de faptul că Momcilovici l-a păcălit din start pe Filip. El aleargă spre poartă, iar Filip este în spatele lui" , a declarat Basarab Panduru la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  26 Septembrie 2017, 07:10

STELIAN DUPA CUM CALCA CUM ASI ATACA ADVERSARII NU ARE NEVOIE DE SFATURI

luciann
luciann  •  25 Septembrie 2017, 22:04

L-a mai si tinut pe Momcilovici si tot degeaba ca s-a descotorosit sàrbul de el! Oricum trebuia sa-l tina altcineva pe Momcilovici!

bakunin
bakunin  •  25 Septembrie 2017, 22:03
Postat de pihus.magnificus. pe 25 Septembrie 2017, 21:37

iar am calcat intr-un FCSb-ist ascuns in iarba ...... bah sunteti pe la toate colturile :)))))))))))))))))))))))

*** :))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează