FOTBAL  »  Superliga  »  

Pansament

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2008 00:00

Zeno Bundea a semnat cu "U" pînă în vară şi îi va lua locul pe banda dreaptă lui Olah, pus pe bară de fractura de metatarsian suferită la Sovata

Achiziţionarea unui jucător de bandă dreapta devenise o prioritate pentru Universitatea Cluj după ce Adrian Olah a fost scos din circuit în cantonamentul de la Sovata de o fractură la metatarsian. Preşedintele "şepcilor roşii", Toni Doboş, s-a orientat repede şi i-a găsit un înlocuitor pe măsură lui Olah.

Liber de contract, după ce şi-a reziliat la începutul anului contractul cu formaţia israeliană Maccabi Netanya, Zeno Bundea (30 de ani) s-a întors în România pentru a-şi găsi un nou angajament. Foarte aproape de Ceahlăul, Bundea a fost convins de Toni Doboş să joace pentru "U" cel puţin pînă în vară. "Ieri (n.r. sîmbătă) eram ca şi transferat la Ceahlăul, dar Toni Doboş m-a întors din drum. La Piatra Neamţ aş fi cîştigat mai bine decît la Cluj, dar am ales «U» pentru că e o echipă de tradiţie din Ardeal şi sînt şi mai aproape de casă", a spus Bundea, originar din Oradea, care ieri a şi ajuns în cantonamentul "studenţilor" de la Sovata şi s-a cazat în cameră cu atacantul Flavius Băd, o altă noutate din lotul clujenilor.

"Cît mai există şanse matematice de ce să nu credem în salvare. Cert este că Toni Doboş încearcă să facă un lot competitiv la «U»"
Zeno Bundea

221 de meciuri are jucate Bundea în prima ligă din România şi 21 de goluri, evoluînd pentru Rapid, FCM Bacău, "U" Craiova şi FC Naţional

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează