FOTBAL  »  Superliga  »  SERBIA

Păreri împărțite despre vraciul Marijana » Diego Costa a fost degeaba, românii s-au refăcut mereu miraculos

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2016 10:27

Părerile celor care au trecut pe la vraciul Marijana sunt împărțite. Diego Costa nu a putut fi refăcut de sârboaică, în timp ce românii sunt destul de mulțumiți. 

Ionuț Mazilu, Lucian Sânmărtean și Răzvan Raț s-au refăcut miraculos după ce au fost acolo. 

CE SPUN CEI CARE AU FOST LA MARIJANA

Mazilu: "Nu e nici o magie la mijloc"

- Chiar se pricepe Marijana?
- La mine a funcţionat, m-a ajutat. Am avut o ruptură aproape de inghinali, la 3 centimetri, iar la trei zile am început antrenamentele.
- E un vraci sau ce e?
- Nu, e greșită imaginea asta, "vraciul din Belgrad". Nu e nici o magie. Este un doctor care tratează cu plasmă şi un aparat, inventat de tatăl ei. Este un tratament normal. E adevărat că depinde totul şi de psihic, Marijana chiar spune că trebuie să crezi în aşa ceva. Dacă te vede reticent, îți spune "nu cred c-o să meargă, simt că tu nu ai încredere că te poate ajuta ce facem aici".

A dat chix cu Costa

Fotbaliști cu nume foarte importante au apelat în ultimii ani la Marijana Kovacevici, când au încercat să revină pe teren mai repede decât le spuseseră medicii.

Cel mai recent exemplu: Diego Costa. Brazilianul suferise o ruptură musculară chiar înaintea finalei Champions League din 2014, Atletico - Real.

A fost lăsat de club să meargă la Belgrad, unde a stat trei zile. Diego Simeone l-a titularizat în finală, dar accidentarea i-a recidivat după numai 10 minute şi a trebuit să fie schimbat. 

Sânmărtean: "E incredibilă"

Un alt fotbalist român important care s-a tratat la Belgrad a fost Lucian Sânmărtean. Chiar înaintea unui meci extrem de important din campania pentru Euro 2016, cel cu Irlanda de Nord.

"Am avut o ruptură care, în mod normal, mă ţinea pe margine o lună. Dar după trei zile de tratament la Marijana, în Serbia, alergam deja 30 de minute pe bandă.

Mi s-a părut incredibil, nu puteam să cred! Din păcate, la antrenamente am simţit disconfort la lansate, aşa că am rămas în afara lotului", a spus Sânmărtean. 

Şi pe Raţ l-a refăcut miraculos

Căpitanul naționalei a apelat și el la sârboaică. Ca și Sînmărtean, înaintea meciului cu Irlanda de Nord. A mers la Belgrad cu acordul lui Iordănescu, s-a întors refăcut, dar selecționerul nu l-a folosit deloc, spre supărarea fundașului stânga.

Raț i-a reproșat antrenorului că deși s-a sacrificat, apelând la o metodă de refacere controversată, nu a fost introdus nici un minut. Nu a fost prima vizită pe care Raț a făcut-o la Belgrad. El a mai fost tratat și în trecut de Marijana, când suferise leziuni musculare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează