FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - POLI TIM. 2-1

Parolişti

Articol de GSP - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Timişorenii n-au încurcat Ceahlăul sub Pietricica spre satisfacţia lui Iancu, care a anunţat curăţenia de “steluţe” din Liga 1.

Sezonul de vînătoare de “ste­lu­ţe” anunţat de Marian Iancu s-a des­chis la Piatra Neamţ. Dusan Uhrin jr. n-a lăsat loc de speculaţii şi a aruncat o formulă de titulari, cu doar trei plombe. Arman Karamian, Martinez şi Tibi Bălan au păşit în for­mula de start în locul lui Artiom, Abiodun şi Aliuţă, titularizarea lui Srhoj părînd normală, în condiţiile în care toţi ceilalţi închizători erau indisponibili.

Prima repriză a aparţinut gaz­de­lor, iar ocaziile au curs la poarta lui Pantilimon cu repeziciune Cristocea a încercat primul re­flex­ele goalkeeperului timişorean, cu o lovitură liberă de pe partea stîn­gă (8). Zece minute mai tîrziu, ex-stelistul s-a trezit cu mingea la picior, nestingherit, la 4 metri de poartă, după o centrare a lui Bă­des­cu. Şut sec şi 1-0 pentru moldo­veni (18). Iancu a zîmbit mulţumit, Liga 1 părea mai “curată”.

Nemţenii au vrut să-i mai adau­ge puţin înălbitor, aşa că nu au con­tenit asaltul. Doicaru a şutat din 10 metri în portar (22), secondat de Omo­duemuke, cu un şut sub bară, scos cu greu de Pantilimon. Rusmir a apăsat şi butonul de clătire cînd, cu un lob peste portarul bănăţe­ni­lor, a majorat diferenţa, pentru un 2-0 liniştitor (59). Timişorenii erau să încurce socotelile, lobul lui Mar­ti­nez găsind plasa porţii lui Mul­ţes­cu (75).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
 •  05 Mai 2008, 18:28

Iar va e ciuda!! moare ciuda in voi, va bantuieste,nu aveti pace,sa va fie rusine,ce tot atat aveti cu timisoara, daca nu va place, nu mai veniti cu trenurile papagalilor, nu mai veniti pe aici pe la facultati din toate coclaurile, noi nu va chemam, mai mult de jumatate din cei care comit infractiuni sunt emigranti veniti care de pe unde, atunci cum vreti sa va apreciem, spuneti voi!!, mai terminati cu prostiile ieftine, noi cei din timisoara nu ne dam mari ci voi sunteti extrem de mici la toate

 •  05 Mai 2008, 18:10

Poli Timisoara si Craiova sunt prostituatele ligii 1!

 •  05 Mai 2008, 18:04

Ma bucur ca Tibi Balan a luat 7 si sper sa fi convins in putinele minute jucate ca merita mai multa atentie.Hai Tibi

Vezi toate comentariile (39)
Comentează