FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Party și pentru înfrânți :) O parte din steliști au ieșit în club după meciul cu Pandurii, jucătorii și oficialii infirmă

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2016 00:00

Mai mulți jucători ai campioanei în frunte cu Timo Gebhart și Houssine Kharja au decis ca după finalul meciului cu Pandurii să meargă în clubul BOA din București.

Aceștia au profitat de decizia lui Reghecampf de a nu mai intra în cantonament după meci și s-au dus să se distreze. Nu au lipsit Tamaș, Popa, Hamroun, Tade, care au petrecut alături de soții și iubite prima zi de Paști.

În schimb, Gabriel Enache, cel care a marcat singurul gol al Stelei cu Pandurii, a mers în Snagov, unde a petrecut aseară alături de Laurențiu Reghecampf și soția acestuia, dar și de alți prieteni comuni.

Chiar dacă sursele ziarului au dezvăluit că mai mulți jucători ai Stelei au fost în club BOA, oficialii campioanei au declarat că duminică jucătorii nu au mers în club. Mai mult, Kharja susține că a doua zi dimineață a avut un program special de refacere și că nu a ieșit în club după meci. Aceleași lucru a fost susținut și de Gabi Tamaș.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adianghelescu
adianghelescu  •  03 Mai 2016, 11:21

pai cei de la stra au petrecut pe we are the champions pe cind *** au petrecut pe suparat suparat sunt doamne suparat si pe muzica lui piti talent

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

263902300609410
Laurentiu Craciun  •  03 Mai 2016, 11:03

Voi ce naibii a-ti sarbatorita pierzatorilor ce sunteti!! Trebuia sa stati naibii in casa de valori 0.. Ati dovedit ca daca Steaua are vreodata de victorie fiind capitala soarta unui meci va *** ***i!! Neamtul ala nu stiu ce mama naibii cauta pe la Steaua,el e bun numai in cluburi!! Mai mult a stat prin cluburi decat a jucat la Steaua!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  03 Mai 2016, 10:59

Cum naiba ca tocmai Marica a lipsit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează