FOTBAL  »  Superliga  »  DIICOT

Patronul Universității Cluj ar fi fugit din România » Se ascunde într-o țară din Caraibe!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 mai 2015 13:59

DIICOT a percheziționat o firmă a lui Florian Walter, dar și locuința acestuia. Omul de afaceri ar fi plecat în Cuba, via Monaco, de unde și-a retras o sumă de bani dintr-o bancă locală, anunță Prahova Online citat de Hotnews.

Potrivit unor surse DIICOT, procurorii iau în calcul varianta plecării lui Walter în Monaco. Patronul Universității Cluj a fost dat în consemn la frontieră săptămîna trecută.

Walter e acuzat de procurori că ar fi participat la o schemă de evaziune fiscală în valoare de 4,5 milioane de euro.

Hotnews explică ce legătură este între omul de afaceri și Monaco. În cercurile de afaceri se vorbește despre apartenența omului de afaceri la celebrul grup de la Monaco, format din puternici oameni de afaceri români.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (41)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Mai 2015, 15:42

insiderii nostrii, in frunte cu domnul Tontolan Holmes, l-au depistat pe infractor odihnindu-se langa 4 fiinte adorabile de esenta blond-roscata, fix pe una dintre cele 321 de insulite ale arhipeleagului Polinezian. tocmai isi degusta tzuica de dimineata, langa o bucata zdravana de branza de Rucar, asortata cu 2 cepe bulgaresti si 5 rosii de Izbiceni. inisiderii nostri inca nu ne pot transmite coordonatele exacte ale insulitei, intrucat se afla cufundati in apele Pacificului si inoata de mama focului catre barca cu motor, fiind urmariti de o ceata vesela de rechini albastri. domnul Tontolan Holmes este un inotator excelent, mai ales pe partea dorsala, astfel incat conduce grupul de spioni acvatici spre barcuta salvatoare legata cu sarma de Buzau de un mic atol multicolor si ne tine la curent pe Speaker. vom reveni cu noi amanunte Shok ! Exploziv ! Incendiar ! Viral ! inclusiv cu fotografii 3D panoramate de pe coama unui delfin de Papua dar si cu transmisii video din plonjon viaSkype si Facebook++ ! absolut direct, live si online !

oviatapentrusteaua
oviatapentrusteaua  •  12 Mai 2015, 14:49
Postat de bufnila pe 12 Mai 2015, 14:33

grupul de la monaco este format din Videanu, ginerele lui basescu, bebe ionescu - cuscrul lui basescu si alti membri din mafia lui basescu. Au facut si ei cateva miliarde de euro din energie electrica sa simta si videanu ca a fost ministru, cele cateva sute de milioane de euro furate ca primar fiind rusinoase pentru liga campionilor.

De 25 de ani toti politicienii si partidele ce s au perindat au furat cu largul concurs din exteriorul tarii. Colonia Romania condusa de la Washington.

agiler
agiler  •  12 Mai 2015, 16:59

Monaco nu are nici o treaba cu caraibe.In schimb Cuba da face parte din insulele care alcatuiesc marea caraibelor.Dar ce va face cand ii se vor termina banii se apuca de trafic de droguri.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează