FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENŢĂ DE LA COSMIN BRUJAN (QUINTA DO PINHEIRO)

Patru jucători în probe

Articol de - Publicat duminica, 27 ianuarie 2008 00:00

Chiar în aceste zile, patru jucători susţin probe de joc. Este vorba de un portar şi trei atacanţi, antrenorul Teixeira avînd misiunea de a-i superviza.

Joao Paulo Silva Goeuveia este un portar de 29 de ani care a venit la Pandurii de la Vitoria Guimaraes, acolo unde nu a prea jucat. Edson Bayano are 28 de ani, este atacant brazilian şi a venit de la Guntramsdolf, liga a treia din Austria.

Alţi doi jucători au venit chiar în sîmbătă dimineaţa. Este vorba de atacanţii Wandeir şi Fabio Nunes, primul de la Naval şi al doilea de la Estrela Amadora. Despre aceştia din urmă, Teixeira are numai cuvinte de laudă, aşa că au toate şansele să rămînă la Pandurii.

“S\nt doi jucători cu un bun nivel tehnic, doi jucători de care echipa are nevoie acum. S\nt doi jucători ofensivi, ţin mult mingea, astăzi au ţinut chiar mai mult de minge asta şi pentru că nu-şi cunoşteau coechipierii. Spun că s\nt jucători de foarte bună calitate. Wandeir are dublă cetăţenie, braziliană şi macedoneană, a jucat în Liga Campionilor, are 27 de ani şi multă experienţă, este un jucător care se pliază jocului pe contraatac. Ne este de folos în special în jocurile de deplasare”, a declarat Teixeira. „În curînd vom rezolva şi problema portarului. Este vorba fie de un titular de la o echipă din prima ligă portugheză, fie de un portar polonez cu care am mai purtat discuţii”.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează