FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - BISTRIŢA 1-0

Patru la patru

Articol de - Publicat joi, 24 aprilie 2008 00:00

Farul a obţinut al patrulea succes consecutiv. Gloria e la al patrulea eşec.

Neînvinşi de 5 etape, timp în care obţinuseră 11 puncte, “re­chinii” au avut de înfrun­tat o echipă de copii a lui Sabău. “Moţul” şi-a lăsat mare parte din titularii care au capotat în faţa Ceahlăului pe dinafară. Chiar şi aşa, ardelenii au fost mai dinamici la în­ceput şi Trtovac i-a testat cu o lo­vi­tură de cap reflexele lui Curcă (5). Cu mijlocul ciuruit de absenţe, Farul a mustit de apatie. Abia în minutul 41 a creat pericol la poarta oaspe­ţilor, cînd Băcilă, din doi metri, a tras “peste”.

După pauză, Ger­lem a ratat în două rînduri în­tîl­nirea cu golul. Bis­triţeanul Nalaţi l-a pus şi el la grea încercare pe Curcă. Minutul 78, faza izbăvitoare. Acelaşi Gerlem a fost faultat în careu de Popa şi Şchiopu a transformat penalty-ul corect a­cor­dat. S-a terminat 1-0 pentru li­niş­tea de final de sezon a gazdelor.

7 etape au trecut de la ultimul suc­ces al bistriţenilor. În etapa a 24-a, Gloria a în­vins acasă pe U Cluj, scor 2-0.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  24 Aprilie 2008, 07:14

Exclusiv pentru Romania!!! Foaaarte tare! Pam.ela Anderson face strip tease la o petrecere privata pentru seful play boy. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu-se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/ (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează