FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 4-0

VIDEO+FOTO Păzea, CFR & Dinamo! FCSB a demolat-o pe Gaz Metan, 4-0, și e în mare formă înaintea derby-urilor care urmează

Foto: Alex Nicodim +21   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 22:28

După evoluția superbă din meciul cu Plzen, 3-0, FCSB a obținut cea mai categorică victorie a sezonului în Liga 1, 4-0 cu Gaz Metan Mediaș.

Fără "gurile de foc" Teixeira, Alibec și Budescu, roș-albaștrii au demolat-o pe Gaz Metan Mediaș, 4-0, transmițând un mesaj clar viitoarelor adversare din campionat, CFR Cluj și Dinamo.

FCSB a deschis scorul după doar 14 minute, după un excelent triunghi de pase Achim-Tănase-Man. Puștiul adus acum un an de la UTA a șutat în Greab, mingea a ajuns la renegatul Wiliam de Amorim, care a îndeplinit o simplă formalitate.

Steliștii s-au dezlănțuit după pauză: Florin Tănase a marcat în minutul 48, printr-o deviere de efect după pasa lui Ovidiu Popescu.

Tot căpitanul roș-albaștrilor a dus scorul la 3-0, marcând o bijuterie de gol: mijlocașul de 22 de ani a înscris cu un șut superb din afara careului, reușind astfel prima "dublă" de când se află la FCSB și închizând gurile contestatarilor care l-au cerut de atâtea și atâtea ori în afara primei echipe.

Dennis Man a înscris și el în minutul 58, lobându-l elegant pe goalkeeper-ul Greab după o fază cursivă a echipei lui Dică.

Gnohere, titularizat după mai multe etape în care a stat pe bancă, a ratat șansa de a-l mulțumi pe Dică, irosind un penalty în minutul 88.

S-a terminat 4-0, iar steliștii sunt îndreptățiți să privească optimiști spre derby-urile cu CFR Cluj și Dinamo din următoarele două etape.

FCSB a urcat în urma victoriei pe locul doi, cu 21 de puncte, la doar patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj. Roș-albaștrii au, de asemenea, 5 puncte avans față de marea rivală Dinamo, pe care o vor întâlni duminică, 24 septembrie. Înainte au meciul cu CFR, joi, 21 septembrie.

Gaz Metan continuă astfel sezonul horror. Ardelenii sunt pe locul 13, cu patru puncte, iar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru trupa antrenată de Cristi Pustai.

4.435 de spectatoriau asistat la partida de pe Arena Națională

FCSB - Gaz Metan Mediaș 4-0
Au marcat: De Amorim '14, Fl. Tănase '48, '55, Man '58
TEXT / VIDEO

Echipele de start

FCSB: Niță - Enache, Larie, Planici, Momcilovici - Achim, Ov. Popescu - Man, Fl. Tănase, De Amorim - Gnohere
Rezerve:
Stăncioiu, R. Benzar, Nedelcu, Pleșca, F. Coman, A. Jorge, D. Benzar
Antrenor:
Nicolae Dică 

Gaz Metan Mediaș: Greab - I. Voicu, M. Constantin, Khubutia, De Vriese - Danci, Mitici - Curtean, Olaru, Bic - Golubovici
Rezerve:
Pleșca, R. Romeo, Sîrghi, Sg. Popovici, Manole, Lokaj, Buziuc
Antrenor:
Cristi Pustai

A: Rădulescu George (Bucureşti - Bucureşti) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti - Bucureşti) / A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe - Covasna) / R1: Călin Iulian (Ştefăneşti - Argeş) / Obs: Sorescu Cornel (Piteşti - Argeş)

Budescu a fost învoit de Dică, după ce nevasta lui a născut cel de-al doilea copil al cuplului, Matias Constantin, astfel că cel mai bun om din meciul cu Plzen nu a fost în lot. Nici Alibec nu a fost în lot, fiind menajat de Dică în vederea meciurilor cu CFR, Dinamo și Lugano.

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (308)
observator_federal
observator_federal  •  18 Septembrie 2017, 16:00
Postat de vladut12 pe 18 Septembrie 2017, 09:41

Vezi sa nu pocnesti mah.Scrii zeci de co,mentarii pe aici,te zbati ca pestele pe uscat.Calm,Steaua face istorie in Europa!

A facut deja istorie FCSB, are un record de care nu se poate apropia nimeni, in grupele Champions League. Si cum Gigi tine mortis sa se imbogateasca din fotbal, aveti sanse ca la anul sa va depasiti recordul rusinii. Tipic FC5B.

mircea_deca
mircea_deca  •  18 Septembrie 2017, 13:03
Postat de dimonty1 pe 18 Septembrie 2017, 11:40

spectacol nene.. chiear daca arbitri ne fura.. chiear daca cfr a cumparat canpionatul steaua cistiga meci de meci.. terminam la 15 puncte diferenta anu asta.. nimeni nu poate sa ne bata.. canpionatu 26 ne apartine.. si in europa ligue cel putin semifinale cu putina sanse poate chiear jucam finala.. avem cea m-ai buna echipa din istorie.. forza steaua canpioni din ghenciea..

***............pe cat esti de entuziast,pe atat de ***.......la munca cu voi sfaramatilor................

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dimonty1
dimonty1  •  18 Septembrie 2017, 11:40

spectacol nene.. chiear daca arbitri ne fura.. chiear daca cfr a cumparat canpionatul steaua cistiga meci de meci.. terminam la 15 puncte diferenta anu asta.. nimeni nu poate sa ne bata.. canpionatu 26 ne apartine.. si in europa ligue cel putin semifinale cu putina sanse poate chiear jucam finala.. avem cea m-ai buna echipa din istorie.. forza steaua canpioni din ghenciea..

Vezi toate comentariile (308)
Comentează