FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Pe cine vor campionii să întâlnească în Champions League » Șumudică a dat noi detalii despre suspendare

Articol de GSP - Publicat joi, 19 mai 2016 17:37

Astra Giurgiu va juca în preliminariile UEFA Champions League. Formația campioană își dorește să o întâlnească pe Celtic.

"Avem echipe foarte grele, nu e ușor deloc. Va fi foarte greu, dacă nu imposibil. Eu aș prefera să jucăm cu Celtic, e cea mai accesibilă.

Și jucătorii mei tot pe scoțieni i-ar alege. Restul echipelor sunt foarte grele", a spus Marius Șumudică.

Olympiakos Pireu, Viktoria Plzen, Salzburg, BATE și Celtic sunt adversarii posibili ai Astrei în turul 3 preliminar din Champions League. De menționat că ultimii 3 trebuie să treacă de turul 2, unde sunt favoriți clari însă. 

Ce a mai spus Șumudică:

...despre suspendare: "Mi-au transmis că suspendarea mea va intra în vigoare începând cu primul joc de campionat. Pot să stau pe bancă la Supercupă. Eu aș fi vrut să înceapă suspendarea de la jocul de Supercupă, ca după să pot sta pe bancă la Champions League.

Dacă eu mă duc și semnez în străinătate, suspendarea mea va începe din 08.06. Nu regret că nu mi-am ispășit suspendarea când a fost dictată, dacă aș fi făcut asta nu cred că am mai fi câștigat titlul. Pentru mine contează mult că am un titlu în CV.

Pe mine mă deranjază că noi am făcut înștiințarea către FIFA și UEFA. Dacă FRF nu înștiința FIFA sau UEFA, eu puteam sta pe banca în cupele europene".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
paul.o.53
paul.o.53  •  19 Mai 2016, 19:56

In ziarul de ieri ( The Sun ) a aparut informatia ca jucatorul Martin Demichelis de la Manchester City a plasat 29 de pariuri in perioada ian.-feb. 2016. A fost amendat de federatie cu 22.000 lire sterline si a primit o atentionare dar NU A FOST SUSPENDAT.

ovasim
ovasim  •  19 Mai 2016, 19:28

Indifferent pe cine vor intalni vor face tara de ras ptr ca in Europa nu sunt Coltescu-sti ca arbitri

spinoza
spinoza  •  19 Mai 2016, 19:25

Pai Sumibet ar vrea sa intalneasca in Sampion Lig pe Man U., Real Madrid, Paris S.G., Barcelona, Bayern, Juventus, Liverpool, Sevilla, Benfica, Athletico Madrid si Atletico Textila!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează