FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pe locul 27 la bani!

Articol de - Publicat marti, 24 iunie 2008 00:00

Steaua a încasat din participarea în grupele Ligii din sezonul trecut 7,8 milioane de euro, doar 5 echipe primind mai puţini bani.

Pe lîngă banii de la UEFA, Steaua a mai încasat 1,5 milioane de euro din bilete, rezultînd un total de 9,3 milioane de euro

UEFA a făcut ieri publice su­mele pe care cele 32 de echipe care au participat în sezonul trecut în gru­pele Champions League le-au încasat. În contul Stelei au ajuns 7.840.000 de euro, gruparea din Ghencea situîndu-se pe locul 27 la acest capitol, ultima fiind Dinamo Kiev, cu doar 5,9 milioane.

Chiar dacă a terminat pe ulti­mul loc în grupă, acumulînd un sin­gur punct, Steaua a pus mîna pe mai mulţi bani decît Slavia Praga, for­ma­ţie care s-a clasat pe poziţia

a 3-a în seria Stelei şi a făcut 5 punc­te Cehilor le-au intrat în cont cu 442.000 de euro mai puţin decît roş-albaştrilor, diferenţa re­zultînd din cota de piaţă, acel “market pool” al fiecărei echipe, adică inte­resul stîrnit în rîndul tele­spec­ta­torilor de meciurile în care a evoluat.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  24 Iunie 2008, 22:51

sa ii puna acoperis /sa il acopere

 •  24 Iunie 2008, 12:13

cati tembeli aici, care nu stiu romana ! pai daca se zice acoperis, inseamna ca e corect "sa-l acoperiseze"

 •  24 Iunie 2008, 12:07

sa-l acopereste ...se zice, bai agramatilor !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează