FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Pedalați, băieți! Cum s-au antrenat steliștii înainte și în pauza meciului cu Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 05 martie 2016 00:00

Steliștii au avut în Ștefan cel Mare o bicicletă de spinning, pentru ca jucătorii să se antreneze înainte și în pauza meciului.

Steliștii au descins joi în Ștefan cel Mare având și un articol inedit printre obiectele echipei. O bicicletă de spinning, folosită de jucătorii de rezervă pe durata pauzei derby-ului, pentru a fi în formă în repriza secundă.

Astfel, fotbaliștii și-au tonifiat corpul și și-au dezvoltat musculatura picioarelor. S-a eliminat și tensiunea de la nivelul șoldurilor, genunchilor și gleznelor, mai rapid decât pe teren, în pauză.

Roș-albaștrii au inovat cu această metodă de antrenament care mai este utilizată de echipe din Premier League.

Chelsea, de exemplu, chiar a folosit-o la un meci de Champions League cu Șahtior (3-2). John Terry și-a instalat atunci bicicleta chiar lângă banca de rezerve, în imediata apropiere a antrenorului Roberto Di Matteo, și s-a antrenat uitându-se la meci. (foto 2)

Laurențiu Reghecampf nu i-a avut pe steliști lângă el, însă Stanciu, Popa și Pintilii s-au pregătit în vestiar folosind bicicleta.

2,5 milioane au văzut derby-ul

Dinamo - Steaua, transmis în direct de ProTV, DolceSport și Digi, a fost cel mai urmărit eveniment de joi seară din România. 2,5 milioane de telespectatori la nivel național, conform paginademedia.ro, s-au aflat în fața televizoarelor.

Făcând o comparație, cel mai urmărit meci din 2015 a fost transmis de TVR 1, Ungaria - România, cu 2,9 milioane de telespectatori.

Cel mai urmărit program din România în primele două luni a fost ediția din 26 februarie a emisiunii "Românii au talent", atunci când 3.256.000 au urmărit show-ul ProTV!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
jony1973
jony1973  •  05 Martie 2016, 13:30

Asta ca sa ascunda ce am tot spu eu pe acest site: jucatorilor stelisti le este administrata doza dubla de "energizante" la inceputul si la pauza meciurilor de catre preparatorul fizic german. Astfel alerga ca niste drogati primele 15 minute ale fiecarei reprize, facand presing in terenul adversarei in speranta ca va recupera mingea si vor inscrie rapid.

bogat
bogat  •  05 Martie 2016, 11:31

Tare, cum or fi pedalat 11 jucatori pe o bicieta intr-o pauza de meci de 10-15 minute? Cel mult 1 minute de fiecare respectiv mai mult impresii decat efecte. Ca antrenament da, spinningul e foarte bun, la fel si exercitiile de forta si mobilitate ( inclusiv TRXul, ca sa fie clar pentru sectantii bretelelor de parasutist). In fotbalul modern nu exista echipe care sa faca doar pregatire cu mingea, inclusiv nea Titi Teasca cu 50 de ani in urma ii alerga pe jucatori la deal cu saci de nisip in spate. Pe atunci a fost aspru criticat ca obosea jucatorii obisnuiti cu halbere si sticlism.

khal_37
khal_37  •  05 Martie 2016, 11:21
Postat de triarius pe 05 Martie 2016, 09:50

Ia vezi, EPO gasesti?

Sa intrebe ciocanitoarea...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează