FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Familia Rapid”, zdruncinată din nou » Ce s-a întâmplat cu 24 de ore înaintea meciului cu Sepsi

Peluza Nord Rapid nu va însoți echipa la Sfântu Gheorghe
Peluza Nord Rapid nu va însoți echipa la Sfântu Gheorghe

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 09:52 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 09:52

Suporterii rapidiști își continuă protestul. După ce giuleștenii nu au făcut deplasarea la meciul de la Cluj, de etapa trecută, același lucru se va întâmpla și la ultima deplasare a sezonului, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Meciul din deplasare cu Sepsi va avea loc vineri, 10 mai, de la 20:30. Este ultima deplasare a sezonului pentru Rapid, care, în cazul unui insucces, va termina „în genunchi” sezonul, doar pe locul 6, ultimul din play-off.

Dan Șucu a ieșit public și l-a contrazis pe Șumudică: „Vă garantez!”
RAPID
Dan Șucu a ieșit public și l-a contrazis pe Șumudică: „Vă garantez!”

Peluza Nord Rapid nu va face deplasare la Sfântu Gheorghe. Motivul este același. Ieșirea lui Paul Iacob, cel care a fost la un pas să se ia la bătaie cu un suporter după meciul cu Universitatea Craiova din play-off. Ultrașii s-au răzgândit în ultimul moment. Inițial pregătiseră deplasarea spre Covasna.

Peluza Nord Rapid nu face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru meciul cu Sepsi

Ultrașii giuleșteni au postat joi un comunicat tăios la adresa conducerii pe Facebook, pe care o acuză de faptul că nu a luat măsuri împotriva lui Paul Iacob. Mai mult decât atât, aceștia transmit un mesaj ironic, ținând cont de faptul că jucătorul a fost titular la Cluj și ar fi greșit la unul dintre golurile încasate.

După o săptămână de la comunicatul și decizia prin care am tras un semnal de alarmă referitor la situația clubului, lucrurile nu s-au schimbat absolut deloc, din contră, chiar pare-se că focusul e îndreptat către cu totul alte.... probleme?

Dorim să anunțăm că in urma unei întâlniri intre liderii grupurilor ce formează Peluza Nord Rapid București, grupurile din București, plus o parte importantă dintre grupurile de Rapidiști din țară, au decis continuarea formei de protest prin neprezentarea în deplasarea de la Sepsi. Fiecare rapidist poate alege dacă să meargă sau nu la meci, important este să ne respectăm deciziile și perspectivele reciproc, întrucât toți ne dorim binele Rapidului și suntem total nemulțumiți de situația actuală.

Clubul menționa într-un comunicat de săptămâna trecută, că se vor lua măsuri asupra protagonistului scenelor de la ultimul meci pe Giulești. Singura decizie (măsură?!?) asupra lui a fost titularizarea în meciul de la Cluj, soldată cu o nouă greșeală care a "ajutat" Rapidul să primească gol. De cele mai multe ori, fotbalul te pedepsește când încerci să-l păcălești și nu-i respecți fanii.

Au existat numeroase situații când Rapidul a fost defăimat și rapidiștii denigrați de oameni din presă sau angajații televiziunilor de sport, iar clubul a închis ochii și nu a realizat niciun demers pentru combaterea acestora, cum a procedat acum pentru apărarea antrenorului interimar pe care tot clubul l-a expus acestui val de critici. În final, anunțăm că în continuare ne păstrăm încrederea în conducere și sperăm că deciziile pe care le vor lua să fie cele potrivite. Hai Rapid!

- comunicat Peluza Nord Rapid

VIDEO. Mesajul transmis de suporterii Rapidului la meciul cu CFR Cluj

Suporterii giuleșteni le-au transmis jucătorilor „Nu ne meritați!”, fără să fie prezenți pe stadion la meciul cu CFR.

Giuleștenii nu au câștigat în primele 8 etape din play-off, au obținut o remiză și au pierdut 7 meciuri. Dan Șucu e ocupat în acest final de sezon. A anunțat că nu-l vrea antrenor pe Șumudică și încearcă să îl convingă pe Mircea Lucescu să preia echipa din vară.

VIDEO. Daniel Sandu, directorul sportiv de la Rapid, a anunțat pe ce posturi vrea să facă transferuri

Citește și alte știri despre Rapid:

Rebelul de la Rapid a ieșit în față: „Au fost multe atacuri și minciuni la adresa mea”
RAPID
Rebelul de la Rapid a ieșit în față: „Au fost multe atacuri și minciuni la adresa mea”
„Am vorbit cu Lucescu” » Apropiatul lui „Il Luce” anticipează ce va decide antrenorul: „Rapid are o singură soluție”
RAPID
„Am vorbit cu Lucescu” » Apropiatul lui „Il Luce” anticipează ce va decide antrenorul: „Rapid are o singură soluție”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (34)
nautilus
nautilus  •  11 Mai 2024, 11:43
Postat de hannah.robinson pe 10 Mai 2024, 17:22

Când am spus?

Păi asta este problema ta și a tuturor fîcîsîbiștilor, nu aveți voie să scrieți sau să rostiți următoarele: stână, cioban, zer, oi, infractori, gigică fariseul, pușcărie, clonați, prenandez, mimilica, brichete, valize, etc!!! Mai nou trebuie să "apreciați" și să votați PSD.ul și pe Marcel, altfel iar ieșeați pe locul doi!

Normal
Normal  •  10 Mai 2024, 20:28

Cea mai buna veste pentru Rapid, autointitulata galerie sta acasa pentru ca nu ii mai finanteaza Becali pentru aceste ultime meciuri !

costeltudor
costeltudor  •  10 Mai 2024, 18:15

O minciună ordinară , galeria Peluza Nord , nu se prezintă la Sf.Gheorghe din cu totul alt motiv ! O parte din ei ( nu mulți într-adevăr ) sunt nemulțumiți ca Dl. Sucu nu-l doreste pe BUFONUL SOSODICA ! Acest specimen MINCINOS , fără caracter , *** care apelează la presa , la tv , la cunoștințe și prieteni ( într-adevăr puțini la număr ) să se propună antrenor la Rapid ! Acum îl cunoaaste tată lumea și îl ocolește.! Acești tipi ( într-adevăr putini la nr. ) , nu vor să înțeleagă ca cel ce vine cu “mălaiul” hotărăște totul la echipa !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează