FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Peluza Sud a Stelei va reveni lîngă echipă cu o singură condiție » Totul ține de Becali

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 februarie 2016 21:11

Laurențiu Reghecampf a anunțat ieri că e foarte aproape să ajungă la o înțelegere cu Peluza Nord și suporterii Stelei să revină lîngă formația roș-albastră.

Totuși, Steaua ar continua să aibă probleme, pentru că cealaltă parte a suporterilor, din Peluza Sud, nu e de acord să se întoarcă alături de campioana României.

Peluza Sud nu vrea să facă nici un compromis și e hotărîtă să meargă mai departe cu protestul. Singura cale pentru ca membrii acesteia să revină pe stadion ar fi ca Gigi Becali să ajungă la un acord cu CSA în ceea ce privește emblema și numele.

Ambele grupări ale Stelei au refuzat să mai vină la meciurile roș-albaștrilor după ce Steaua a pierdut numele și sigla la sfîrșitul anului 2014 în favoarea Armatei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (68)
10203839225041363
Vasi Mar  •  14 Februarie 2016, 14:19

a fost liniste fara"Sud"...nu tu amenzi,nu tu teren suspendat,nu tu meci cu portile inchise!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  14 Februarie 2016, 12:59
Postat de alex_1973 pe 14 Februarie 2016, 09:48

Cred ca o parte din cei carespun tot felul de prosti pe aici sunt injectați cu prostia și minciunile intherlopului.Este logic chiar dacă ne place sau nu ca atâta timp cât MAPN ul cu Boroi și Talpan în frunte a câștigat procesul cu FCSB.înseamnă ca au dreptate iar mingea este în terenul lui Becali.Iar tot atâta timp cât Becali nu îl interesata acest Brand Steaua care a declarat de nenumăratelor ca nu valorează nimic.și nu vrea sa plătească pentru stadion nu o sa ajungă nicaieri.Este simplu a pierdut procesul și I a balacarit pe meapenisti acum dacă vrea ceva trebuie sa platerala cum plătim și noi bilet sa intram pe stadion indiferent dacă ne convine sau nu.

atat de slab de cap esti??daca ai castigat in instanta insemana ca ai dreptate??

aius
aius  •  14 Februarie 2016, 10:29

stelistii sunt incolonati si dusi la biserica,ptr.a se ruga ,ca MM-eu sa fie eliberat !!!!!!!!!!!!!!!P.E.N.I.B.I.L ! SURSA- ROMANIA tv.

Vezi toate comentariile (68)
Comentează