FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ

Penescu: "Mă bucur că am readus fericirea pentru suporterii Argeşului"

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2008 00:00

 

După un an de exil în Liga a doua, F.C. Argeş a revenit triumfal pe prima scenă a fotbalului românesc. Deşi mai sunt de jucat încă patru etape, echipa patronului Cornel Penescu este matamatic promovată după victoria de la Turda în faţa Arieşului cu 2-0.

- Domnule Penescu, aţi îndeplinit obiectivul şi aţi promovat în prima Ligă, deşi campionatul nu s-a încheiat.
- Aşa este. Deşi mai sunt patru etape de campionat, am obţinut promovarea matematică. Cum se spune, a fost punct ţintit, punct lovit! Este meritul antrenorilor şi mai ales jucătorilor pentru care vor fi răsplătiţi cum se cuvine.

- Aţi avut vreo emoţie în privinţa promovării?
- Nu pot spune că am avut mari emoţii pe parcursul campionatului. Cele mai intense trăiri le-am avut la meciul de ieri de la Turda. Totul a ieşit bine şi n-am mai avut probleme.

- În ultimele patru meciuri, Argeşul va juca numai la victorie ca până acum, sau se va juca la spectacol?
- Suntem o echipă care ne respectăm şi vrem să câştigăm toate meciurile până la final. Nici nu mă gândesc să nu terminăm pe primul loc la o diferenţă consistentă faţă de locul doi.

Primă consistentă pentru promovare

- Ce prime le veţi da jucătorilor?
- Prima normală pentru victoria de la Turda, 1.000 de dolari, plus un bonnus de 500 dolari pentru felul în care s-au dăruit în această partidă. Pentru prima de promovare, vom vedea ce va fi până la sfârşit, nu am fixat-o încă. Acestă primă va fi în funcţie de felul în care va juca echipa în ultimile patru etape. Dacă vor juca bine şi vor câştiga tot până la final, prima de promovare va fi mare, iar dacă vor pierde meciuri, va fi mai mică.

- Aţi sărbătorit promovarea după meciul de la Turda?
- Da, s-a sărbătorit în vestiar şi pe drum cu şampanie. La fel vom face şi mâine (nn astăzi) cu jurnaliştii care vor veni la conferinţa de presă.

- Prin această promovare aţi adus multă bucurie suporterilor din Argeş.
- Mă bucur pentru acest lucru, şi îi invit să vină în număr cât mai mare la stadionul „Nicolae Dobrin” pentru a susţine echipa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
 •  09 Mai 2008, 13:45

bravo fc arges! locul vostru este in liga 1 pe podium nu in liga 2! faceti-va echipa insa ca lotul de acum nu prea e de liga 1! penescule ai grija ce antrenori aduci ca giannini a facut praf echipa. sper sa nu dansam doar o vara...mi-ar fi placut sa ramana si mioveniul in A, erau doua echipe din judet in prima liga...forever fc arges!

 •  08 Mai 2008, 21:41

pt Argeshean..documenteaza-te si tu putin despre promovarile din ligile inferioare, k deocamdata esti putin pe langa fenomen, echipa joaca bine ..conducerea sa-si faca treaba, ar trebui sa taca si sa faca, sa speram k nu intra in hora declaratiilor si ei ...ar fi pacat, echipa ar avea de suferit

 •  08 Mai 2008, 21:16

hai fc arges sunt din bucuresti si tin cu ei de 25 de ani

Vezi toate comentariile (19)
Comentează