FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ - PETROLUL 1-0

Pentru cine a jucat Astafei? Mureşean la origine, Astafei a luat nota 3 în Gazetă pentru evoluția cu ASA » Sinescu: "Victoraș s-a achitat cu brio de sarcini"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 mai 2015 23:23

ASA a cîştigat meciul cu Petrolul, 1-0, şi se menţine pe primul loc în Liga 1. Dar prestația unui jucător al ploieștenilor a ridicat semne de întrebare printre cititorii GSP.ro

Cel mai slab jucător al Petrolului a fost Victoraş Astafei. Un fotbalist născut la Târgu Mureș, care a făcut junioratul la o echipă locală și a adunat apoi aproape 100 de meciuri pentru clubul care acum e lider în Liga 1. El a fost notat cu 3 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor pentru evoluția de aseară!

Pe lîngă prestația generală extrem de ștearsă, Astafei a avut două faze de-a dreptul penibile. Scăpat pe contraatac, a avut de fiecare dată execuții ciudate. 

Prima fază: în minutul 73, contraatac 3 contra 2, Astafei alege să șuteze complet aiurea, la cîțiva metri de poartă, fără nici un pericol pentru Stăncioiu, în loc să caute să intre în careu sau să paseze către atacanți.

as1

A doua fază: în minutul 83, a recuperat un balon și a scăpat singur, lateral dreapta. Stăncioiu a ieșit să-l blocheze, moment în care Astafei a bubuit mingea la cîțiva metri peste poartă, deși avea varianta unei reluări plasate sau putea încerca să-l dribleze pe goalkeeper pentru a rămîne doar cu poarta goală în față.

as2

Execuţiile lui Astafei contra lui ASA au fost ironizate în zeci de comentarii de suporterii care și-au exprimat opinia pe site-ul GSP.ro, mulți suspectîndu-l că nu ar fi vrut să marcheze contra echipei din orașul său natal.

Suspiciunile au fost alimentate chiar de o declarație a lui Astafei, care spunea la DigiSport în urmă cu două zile: 

"Iubesc orașul ăla. Am mulți prieteni acolo și de abia aștept să mă mut acolo și să-mi întemeiez o familie. O să fie un meci special. Eu mi-aș dori foarte mult ca ASA să ia titlul. Ar fi minunat și le doresc mult succes!"

După meci, Valentin Sinescu (antrenor Petrolul) l-a apărat pe Astafei şi l-a felicitat pentru joc!

"Astafei s-a achitat cu brio de sarcinile trasate de mine. El a coborît mult şi a ajutat echipa pe fază defensivă. A alergat foarte mult şi execuţiile mai puţin reuşite au venit din cauza lipsei de lucidităţi ca urmare a efortului"

Astafei nu a dorit să vină la interviurile de după meci.

 Programul ultimelor două etape:

Steaua ASA.Tg Mureş
FC Botoşani (a) Astra(d)
CSMS Iaşi (d) Oţelul (a)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (169)
1090356787659110
Marci Marin  •  18 Mai 2015, 17:42

nota 3 mi se pare chiar foarte mare!!! Practic Petrolul a jucat in 10 oameni de la inceput!El nu numai la acest meci cat si la toate meciurile Petrolului este degeaba pe teren!ESTE 0 BARAT.Eu nu stiu de ce il baga atit Sinescu cat si mercenarul de *** Rednic!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

828308747258937
Aurel Arsenal  •  17 Mai 2015, 19:59

Petrolul nu avea cum sa emita pretentii in conditiile astea,au jucat tot meciul cu 2 jucatori mai putin adica 10 contra 12 si asta nu pentru ca ar fi blat,cine a urmarit meciurile lor a vazut ca Astafei tot returul a jucat la adversari,s-au poate ca a fost.....((((

828308747258937
Aurel Arsenal  •  17 Mai 2015, 19:56

Vezi toate comentariile (169)
Comentează