FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

“Pentru imagine!”

Articol de - Publicat luni, 26 mai 2008 00:00

Într-un interviu acordat unui ziar din Germania, Gigi Becali spune că a preluat Steaua doar pentru a se face cunoscut în România.

Cotidianul nemţesc “Der Tages­spiegel”, care apare în capitala Germaniei, la Berlin, a publicat ieri un amplu interviu cu patronul Stelei, Gigi Becali.

Întrebat de ce a decis să cum­pe­re clubul Steaua, el replicat: “Am făcut-o pentru imagine. După ce adunasem o avere foarte mare, am decis că e momentul să primesc şi re­cunoaştere publică. În căutare de i­magine, am ales să cumpăr Steaua de­oarece e simbolul României”.

Becali a dezvăluit apoi cum a administrat clubul: “Steaua era la pămînt cînd am preluat-o. Avea datorii, pe care le-am achitat, apoi am făcut echipă adevărată, aşa cum am promis la început”.

Becali a devenit patron al Stelei în februarie 2003. De atunci, roş-albaştrii au cîştigat două titluri, o Supercupă a Ro­mâniei, au jucat de 3 ori în primăvara europeană, au bifat o semifinală de Cupa UEFA şi două participări în grupele Cham­pions League.

Gigi le-a spus nemţilor că se con­si­deră un idol pentru fanii Ste­lei. “Echipa este extrem de iubită în Ro­mânia, de aceea tinerii văd în mine un idol. Sînt un adevărat model pentru ei, toţi îşi doresc să fie ca mine. Tocmai de aceea, tre­buie să fiu atent în ce fac pentru că ei urmează gesturile mele şi nu-mi pot permite să fac prostii”. Gi­gi Becali are 49 de ani, este căsă­to­rit, are 3 fete şi deţine o avere es­ti­mată la două miliarde de dolari.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
 •  26 Mai 2008, 22:11

si cum spune simona ..........iara-si are dreptate cine cumpara steaua?si cine baga bani in club daca nhu era el?sapoi cu datoriile alea steaua putea sa se desfiinteze...lipsa de fonduri

 •  26 Mai 2008, 16:46

daca intrebi 100 de oameni daca vor sa fie ca gigi becali...80 raspund cu sigurantza NU. Ceilaltzi 20 sunt cu 4 clase si vad doar banii nu si prostia...pt ca evident nu potzi sa faci o disociere pe un lukru cu care esti invatzat de-o viatza...:)))))))))))

 •  26 Mai 2008, 14:36

Bay..nene...am vazut la unul mai devreme...ca dorea o Steaua in liga secunda demna... shi bla bla bla...ca ptr el conteaza...reushitele...Adik ptr el,Faptul ca Steaua a luat 2 titluri..a jucat de 3 ori in primavara europeana shi are o supercupa,nu sunt performantze..!!?? Oare ce performantze.. o vrea el....!!?? sa bata p Inter Stelnica in onoare... !!?? :)) :)) Dap...shi unii mai zic de nea Jiji ca e nebun..cand ii face HAHAleree.. !!:)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează