FOTBAL  »  Superliga  »  POLI - UTA 2-0

"Pentru Ligă"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Timişorenii vor să îngheţe clasamentul, aşa cum arăta el după meciul de sîmbătă cu UTA, dar Iancu avertizează asupra implicării lui Gigi Becali

JUCĂTORI OPTIMIŞTI

Jucătorii Timişoarei se gîndesc doar la Liga Campionilor. Aliuţă a anunţat clar intenţiile bănăţenilor după victoria din derby-ul Vestului, 2-0 cu UTA, scor care a urcat Poli pe locul 2 în clasament. "Sperăm să fim şi la final pe 2. Vom juca pînă la capăt şi vom vedea la vară unde vom fi. Cu siguranţă va fi un loc de cupe europene, dar ideal ar fi unul de Ligă", a anunţat Aliuţă.

Eroul meciului cu Rapid, Arman Karamian, crede şi el că Poli ar putea juca în cea mai prestigioasă competiţie: "Sînt foarte fericit! Trebuie să o ţinem aşa pînă la capăt. Să batem meci de meci. Eu aş vrea să dau gol la fiecare partidă de acum încolo pentru că sînt atacant. Acum avem însă meci greu la Vaslui. Dedic golul suporterilor, pentru că le-am promis că voi marca". Fratele său, Artiom, l-a completat, ca şi în teren: "Trebuie să fim pragmatici şi să ne gîndim la fiecare punct. Toate vor conta de acum", a spus armeanul. Ganea a concluzionat: "Noi sperăm să rămînem cît mai sus. Cu cît faci puncte mai multe, cu atît este mai bine pentru echipă".

PATRON PESIMIST
În ciuda entuziasmului jucătorilor, preşedintele Marian Iancu continuă să afirme că Poli nu va fi lăsată să intre în Liga Campionilor. Chiar dacă nu-i pronunţă numele, Iancu sugerează că Gigi Becali este cel mai percutant atacant al trupei din Ghencea. "Steliştii au un om în conducere care dă randament mult peste echipă. Nu ştiu dacă în lume mai există aşa ceva, ca un om să dea randament mai mare decît o întreagă echipă. S-a dovedit asta în ultimii ani de zile, în care a reuşit să recupereze de unul singur ceea ce a stricat echipa", a spus Iancu.

Şeful bănăţenilor a insinuat şi faptul că steliştii ar putea beneficia de arbitraje favorabile. "Coeficientul Stelei va face ca FRF să fie mai atentă la ceea ce se întîmplă. Steaua are un coeficient bun şi, în preliminariile Ligii Campionilor, ar întîlni un adversar mai lejer decît ar beneficia de exemplu Urziceni şi Poli", a încheiat Iancu, care afirmase şi în zilele trecute că Steaua e favorita FRF.

Titlul la anul
Patronul timişorenilor refuză să se gîndească pentru sezonul acesta la un alt obiectiv decît Cupa UEFA, însă pentru anul viitor Marian Iancu ţinteşte titlul. "E foarte important să facem anul acesta primul pas şi să mergem în Cupa UEFA. Apoi, de la anul ne vom fixa un alt obiectiv, ne vom gîndi şi noi la titlul de campioni", a spus Iancu. El consideră normale rezultatele înregistrate de Poli în ultimul timp: "Este momentul să culegem roadele investiţiilor. Am adus mai mulţi jucători, au rămas cei care trebuiau să rămînă, am finisat lotul". (Dana Surulescu)

Citește și:

Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Superliga
Plecare-șoc de la Rapid » Jucătorul dat afară după doar un an în Giulești
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
Campionate
Meci ȘOCANT în Ungaria » Aveau nevoie de 41-0 ca să ia titlul în ultima etapă. Cât crezi că s-a terminat?
A început curățenia » Sabău a dat afară 4 jucători de la U Cluj
Superliga
A început curățenia » Sabău a dat afară 4 jucători de la U Cluj

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (2)
 •  17 Martie 2008, 10:40

IANCULE,desi NU-MI PLACI, tre sa recunosc ca nu esti chiar FRAIER;tu STII bine CINE-I jiji CIOBANUL. Parerea mea E ca e MAI JEGOS ca tine,cu MULT si stii de ce? TU macar esti FIINDCA ai volumul MARE,el INSA e un FARISEU. TOT ce face e numai cu SCOPUL de a ADUNA capital ELECTORAL,POLITIC,SIMPATIE,etc.de la oameni,or redusi,or napastuiti,TATAL IPOCRITILOR. MA bucur ca unul CU BANI are CURAJUL sa-l ARATE CU degetul PE ACEST infractor CU GULER ALB de la LONDRA,ca ciobanul nu se poate imbraca decit

 •  17 Martie 2008, 10:27

AI DREPTATE IANCULE DAR PE LÂNGĂ ASTA MAI ESTE ŞI NOROCUL STELEI. ŞI ACEST NOROC ESTE DE CÂND bERBECALI FACE BISERICI ŞI AJUTĂ OAMENII SĂ-ŞI FACĂ CASE CĂZUTE LA INUNDAŢII. DECI ÎN CONCLUZIE FĂ ŞI TU CÂTEVA BISERICI ŞI ATUNCI VEI PRIMII ÎNAPOI ÎNZECIT PENTRU CĂ AŞA SE VEDE DIN ACEST MOMENT CE SE ÎNTÂMPLĂ CU STEAUA. ECHIPA ASTA DE COMUNIŞTI FACE CE FACE ŞI AJUNGE PE LOC DE CL NUMAI DIN AJUTORUL CELORLALTE ECHIPE CARE SE PROSTESC PE FINAL DE CAMPIONAT NUMAI CA SĂ PRINDĂ

Vezi toate comentariile (2)
Comentează