FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA ÎNCEARCĂ ORICE VARIANTĂ PENTRU A-L PĂSTRA PE GOLGETERUL EI DIN 2008

Pepe, din nou împrumutat?

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2008 00:00

Roş-albaştrii vor prelungirea împrumutului pentru încă un an sau coproprietate cu Independiente.

Steaua caută de zor soluţii pentru a-l avea în lot şi se­zo­nul viitor pe columbianul Pepe Moreno. Independiente, clu­bul de care aparţine fotbalistul, cere 1,5 milioane de dolari în schim­bul transferului definitiv, roş-al­baş­­­trii oferă doar un milion.

Şefii din Ghencea au discutat marţi cu Pepe, iar acesta le-a trans­mis că a vorbit personal cu oficialii lui Independiente, încercînd să diminueze preţul. Fără succes însă.

Cum contraatacă Steaua? Ex­plică Adi Ilie: “Am analizat si­tua­ţia şi am decis să le propunem do­uă variante celor de la Indepen­dien­te. Prima: să ni-l împrumute în continuare pe Pepe, probabil pe un an de zile, cu o altă clauză de cumpărare în vara lui 2009. Dacă resping această soluţie, atunci le vom transmite că sîntem dispuşi să cumpărăm 60-70 la sută din drep­turile federative ale jucătorului”.

Pepe a fost golgeterul Stelei în sezonul de primăvară, el marcînd 5 goluri, la fel ca Dayro Moreno.

200.000 de dolari a plătit Steaua pentru împrumutul lui Pepe în returul sezonului trecut

De ce se tem steliştii
Independiente l-a vîndut recent pe golgeterul ei, German Denis, la Napoli, în schimbul a 11 milioane de euro. “Mă gîndesc nu cumva să-şi dorească acum să-l păstreze în lot pe Pepe Moreno, pentru că au nevoie de atacanţi. Totuşi, sper să nu fie aşa, ne dorim mult ca Pepe să continue în Ghencea”, a spus Adi Ilie.

Mesajul lui Pepe către Adi Ilie
“Vreau din tot sufletul să rămîn la Steaua! M-am simţit bine acolo, m-am adaptat, am fost apreciat de toată lumea, de-asta nu mi-aş dori să plec. Îmi place la Steaua şi vreau neapărat să joc acolo şi sezonul viitor!”

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (6)
 •  19 Iunie 2008, 21:01

Clonele comuniste, trebuie trimise in B!

 •  19 Iunie 2008, 09:26

Fara suparare pentru toti "specialistii" dar eu zic sa il lasati pe Ilie sa-si vada de treaba. mie sincer imi place foarte mult ideea de a cumpara o apare parte din echipa de Juniori a nationalei. Asta da investitie. Macar jumatate din ei daca reusesc in 3-4 ani vom avea o super echipa. Pana atunci spera sa nu mai faca becali vreo boacana sa ne trimita in B.

 •  19 Iunie 2008, 08:50

Pepe are valoare de Steaua!! Sa ramana!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează