FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

UPDATE Fiul lui Gino Iorgulescu a fost reținut! Ce acuzații i se aduc

Articol de - Publicat miercuri, 07 septembrie 2016 00:00

Fiul lui Gino Iorgulescu, Mario, a fost reținut aseară, alături de alte trei persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate, loviri și alte violențe, informează Digi24.

update

Mario Iorgulescu va ajunge astăzi în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Știre inițială:

Șeful Ligii Profesioniste are și alte griji în afara fotbalului în aceste zile. Apartamentul lui Mario, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost percheziționat ieri de Poliția Capitalei după ce a fost încadrat într-un dosar, alături de alte 9 persoane.

Mediafax susține că Mario, 20 de ani, și restul sunt bănuiți că ar fi încercat, prin violență, să determine un bărbat să-și retragă plângerea penală depusă într-un dosar.

În zilele următoare, Iorgulescu jr. va fi dus și la audieri în cadrul acestui dosar.

"Polițiști din cadrul Direcției Generale au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri și alte violențe, distrugere și favorizarea infractorului", conform unui comunicat al Poliției citat de sursa menționată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
gest
gest  •  07 Septembrie 2016, 21:19

Ne pasa de fotbal !

ion_ciobanu
ion_ciobanu  •  07 Septembrie 2016, 16:46
Postat de mihai_bn pe 07 Septembrie 2016, 10:39

Ce moacă şi ce nume *** are *** ăsta de "Mario"! Ce mă, s-au terminat numele de genul Marian sau Mihai?!

O să-i prindă bine în camera de deţinere, pe la duşuri...tot "Mario" o să-i zică acestui ***, doar accentul va fi diferit. Acuma na, dacă ajunge pe la Gherla, să zicem, posibil să nu-i zică "Mario" ci o să-i zică "tu Mărie" da' oricum, variaţii pe aceeaşi temă. Nu era corect să aibă parte numai de clipe de glorie în viaţă, e momentul să mai şi se chinuie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nusu_d
nusu_d  •  07 Septembrie 2016, 15:46

Astea sunt *** unei societati bolnave, nu varfuri. Face taticu bani cum face si isi trimite beizadeaua sa studieze afara, desi el nu stie nici cum il cheama. Apoi ii cumpara beizadelei masina cat mai scumpa la majorat, ca de, e "baiat". Apoi beizadeaua se inhaita cu interlopi *** si aia de bani gata si se cred buricul pamantului, avand o multime de aplaudaci analfabeti pe retelele de socializare care le spun cate de tari sunt. IQ-ul lor este de *** in general. Si astfel ajung sa faca astfel de fapte, iar dusul este rece de tot, cand ajung la beci fac *** pe ei. E plina Romanica de astfel de ***. Tara bananiera.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează