FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pericol pentru Zicu

Articol de - Publicat joi, 13 martie 2008 00:00

Zicu are contractură musculară la piciorul drept, cel cu probleme, şi va fi iar la capacitate maximă abia peste o lună

Ianis Zicu dă din nou emoţii! S-a reaccidentat, tot la piciorul drept, acolo unde a fost operat în luna septembrie, din cauza unei entorse grave, pierzînd jumătate de an. De data aceasta, din cauza suprasolicitării, a suferit o contractură musculară la meciul cu Farul (0-0) şi Gigi Mulţescu nu e dispus să rişte abolut nimic. Machedonul de 23 de ani a făcut ieri deplasarea în cantonamentul de la Săftica, dar a efectuat doar o şedinţă de pregătire la sala de forţă. Aşa cum a anunţat site-ul www.dinamovisti.ro, el nu va juca împotriva Bistriţei, pentru a nu se agrava situaţia.

Maximum o repriză
Ianis a fost luni în Belgia, la clinica unde s-a operat, iar medicii i-au transmis să nu mai rişte, iar în următoarele trei săptămîni nu va juca mai mult de 45 de minute pe meci. Doctorii susţin că nu a recidivat accidentarea din vara trecută, dar o suprasolicitare în acest moment ar pune în pericol programul de recuperare al atacantului şi ar putea cauza chiar o ruptură musculare, ce ar diminua dramatic şansele fotbalistului de a participa la Euro 2008!

155 de minute a jucat Zicu în cele 4 partide ale roş-albilor din acest sezon, reuşind un gol şi o pasă decisivă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  13 Martie 2008, 20:10

datil frate...nu vedeti cai expirat..--sta din accidentare in accidentare...joaca 50 de minute pe an..la ce este folositor?¿

Vezi toate comentariile (1)
Comentează