FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Peste Olăroiu și Reghecampf » Gigi a decretat: "Cel mai mare antrenor al Stelei de după Revoluție!"

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 12:21

La mai puțin de două zile după ce l-a avertizat pe Nicolae Dică că-l va da afară dacă îi va mai permite lui Budescu să execute cornere, Gigi Becali a revenit cu o serie de laude la adresa actualului tehnician.

Patronul celor de la FCSB a afirmat că Dică este cel mai bun antrenor care a stat pe banca echipei după Revoluție.

"Dică e cel mai mare antrenor al Stelei de după Revoluție, e de trei ori mai mare decât Reghecampf! Păi ce, Olăroiu a calificat echipa în primăvară europeană cu două etape înainte de final? Totuși, dacă Dică nu ia titlul, în vară îl voi da afară", a spus Gigi Becali la Pro X.

Printre antrenorii care au stat pe banca roș-albaștrilor după Revoluție se numără Anghel Iordănescu Victor Pițurcă, Cosmin Olăroiu, Oleg Protasov, Gică Hagi, Marius Lăcătuș și Laurențiu Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
ando89
ando89  •  28 Noiembrie 2017, 14:28

Nea jijica de ce nu apare pe listă?! Tocmai el lipsește:))

cikyu
cikyu  •  02 Decembrie 2017, 11:43

Stie talpan de poza aia.?... sau pe vremea aia isi lua partea de la becali.....?

623506571124451
Marian Iordachescu  •  02 Decembrie 2017, 01:03

Cel mai bun antrenor al Stelei dupa revolutie a fost Galca El a avut cel mai slab lot valoric ,dar a castigattoate trofeele puse in joc La polopus este Reghenkap care de fiecare data a avut cel mai valoros lot din liga 1 si la care orice rezerva a Stelei ar fi fost cel mai valoros jucator la ori ce echipa din liga 1 Cu el antrenor steaua s-a chinuit in campionat ca sa nu mai spun ca la ultimul an cand a antrenat nu acastigat nici-un trofeu Cu lotul acela orice antrenor din liga 3-a castiga campionatul

Vezi toate comentariile (35)
Comentează