FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Petre jr. n-a acceptat oferta lui Dinamo și a fost exilat la juniori » Cum arăta propunerea șefilor și de ce ar putea fi suspendat jucătorul

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2016 01:00

Petre jr. n-a semnat prelungirea contractului şi a fost retrogradat pe termen nelimitat, fiind trimis la echipa de juniori! Nu la formaţia secundă, ci la juniori!

Mijlocaşului nu i-au convenit condiţiile salariale.

Patrick Petre tinde să devină numele unei telenovele în Ştefan cel Mare. Puştiul de 18 ani a refuzat, din nou, să semneze prelungirea contractului cu Dinamo, înţelegere ce trebuie făcută pentru trecerea de la statutul de junior la cel de seniori.

Nu a acceptat condiţiile salariale puse în faţă de către conducerea clubului la care a crescut în ultimul deceniu.

 "Îl credem pe cuvînt că este jucător mare, tocmai de aceea i-am pus în faţă un contract cu bonusuri generoase, pe care le-ar fi cîştigat dacă juca fotbal. Şi avea şansa să joace!", au explicat şefii.

Cum arată oferta făcută de conducerea roș-albă pentru Patrick și de ce riscă fotbalistul să fie suspendat, afli din ediția tipărită a ziarului sau răsfoind online ediția digitală a Gazetei Sporturilor

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

√ Lunga vară bogată » Ce bonus va primi Hațegan la Euro 2016

√ Marica intră în Hall of Fame » Ciprian completează lista MVP

√ Andrei Ivan a dezvăluit ce simte după eșecul tratativelor cu Steaua

√ RUGBY. Povestea internaționalul U19 Adrian Motoc, recrutat de Racing Paris » Pregătire ca la trupele speciale: "Nu mă puteam mișca după 5 antrenamente pe zi!"

√ Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (149)
sorin.pch
sorin.pch  •  16 Ianuarie 2016, 11:47
Postat de randoom_._ pe 16 Ianuarie 2016, 09:52

pai unirea urziceni,fara bani,la un moment dat a terminat campionatul pe locul 2. dar campionatul nu s-a terminat. este rusinos ca te lauzi cu un loc 3 conjunctural. si cu stoican la un moment dat erati pe locul 3 si ati terminat pe locul 4. cu rednic riscati sa terminati pe locul 6. daca voi aveati sezonul asta drept de joc in europa,eu iti dau scris ca nu intrati in playoff. dar asa,ca terminati pe locul 1 sau pe locul 11,tot aia este.

am spus eu ca sunteti prea prosti si nu am cu cine, am scris clar acolo 'sper sa intelegi" nu e vb de lauda pai capsomane, asta nu e o lauda, e un cantrargument la cea ce a afirmat el, dar in fine saunteti prea pr0sti pt a intelege, si apropo mai "urmasul lui mama omida" vad ca stii vitorul si pe ce loc termina dinamo, asa spuneati si al inceputi ca nu prindem play-off-ul, de ce sa iau in serios ceea ce spui acum, cum afirmi tu "nefondat " asa pot afirma si eu ca dinamo termina in fata fcsp-ului,cu tot cu regheblat, blaturile voastre cu echipele care stau capra, si cu femeia-barbat impresar la voi, si cu argaseala "marele" arbitru in conducere

iulix73
iulix73  •  16 Ianuarie 2016, 01:06

Vai de capul lui Negoita ! El nu are bani pentru Patrick dar voia sa-l transfere pe Marica ...

ultimulcaine
ultimulcaine  •  16 Ianuarie 2016, 10:24
Postat de alternativa.fc pe 16 Ianuarie 2016, 09:40

pai normal ca refuza daca ar fi fost taicasu antrenor acolo ar fi semnat e normal, la 18 ani poate gasi in germania un contract beton

Unde sa gaseasca contract HEMESiTUL asta ma ...in GERMANIA ? Pai tu stii ca in Germania bate vantul destul de tare din Vest ??? Vrei sa il caute tacsu' vreo saptamana pe la PoloneJi ??? :))

Vezi toate comentariile (149)
Comentează