FOTBAL  »  Superliga  »  

Petre Marin a plecat nervos de la DNA

Articol de GSP - Publicat marti, 13 mai 2008 00:00

Jucătorul Stelei a ajuns la DNA în jurul ore 9:45. „M-au chemat aici pentru că sînt naşul de cununie al lui Gigel Coman. Nu vreau să fac mai multe declaraţii”, a spus fundaşul în jurul orei 11:35 cînd a ieşit. Petre Marin a părăsit sediul DNA foarte nervos.

Nu numai Gigi Becali şi Teia Spon­te, patronul şi vice­pre­şe­dintele Stelei, vor fi che­maţi la sediul DNA pentru a face măr­­turii cu privire la cazul “valiza cu bani de la Cluj”.

TVR a a­nun­­ţat aseară că procurorii vor cita şi doi dintre fotbaliştii din Ghencea. Este vorba despre Rădoi şi Petre Ma­rin.

Rămîi pe gsp.ro pentru amănunte

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (22)
 •  14 Mai 2008, 13:42

Nu Steaua trebuie desfiinţată,pt,că echipa nu are nici o vină,ci becali,şeful unuia din cele mai mari clanuri criminale din România,un para-noic care din jilţul lui de aur şi palatul au- rit se vrea până şi preşedintele României ! El trebuie scos din fotbal şi nu numai...

 •  14 Mai 2008, 08:24

Intrebare de scoala elementara: " Daca sunteti nevinovati, de ce sunteti asa nervosi???" Va enerveaza dovezile celor de la DNA?!?

 •  13 Mai 2008, 15:29

De la Steaua ar trebuie sa fuga toti, mancand pamantul, sa scape de Iuda Jiji, care si-ar vinde si familia pt. un pumn de arginti ! Deja cam toti cei care pleaca de la Steaua, multi chiar laudati in trecut, ajung chiar sa-l blesteme pe Jiji-Iuda (mai ales Andrey Nazario, Elton, Carlos si Iacob). Club mai penal ca steaua nu exista in lume. Trebuia desfiintat urgent pt. cat rau face in fotbalul romanesc si nu numai !!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close