FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME DE EFECTIV

Petrescu are 5 jucători titulari accidentaţi

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iulie 2008 00:00

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, are mari probleme de lot, formaţia ialomiţeană avînd 5 jucãtori titulari accidentaţi.

 

Joi seară, în amicalul cu Livingstone, încheiat 1-1, mijlocaşul la închidere Ricardo Gomes a ieşit de pe teren accidentat şi este suspect de ruptură musculară. Conducerea formaţiei din Urziceni a anunţat cã jucãtorul brazilian va fi indisponibil cel puţin o lunã, urmînd sã rateze startul Ligii I. Altfel, atacantul Daniel Stan a fost operat în urmã cu o sãptãmînã, din cauza unei leziuni la ligamentele genunchiului stîng, Laszlo Balint s-a accidentat grav în amicalul pierdut de ialomiţeni cu Tavria Simferopol în Austria, scor 1-2, iar Jacob Burns a suferit o accidentare la lotul naţional în urmã cu o lunã şi jumãtate. De asemenea, înainte de plecarea în Scoţia, managerul general Mihai Stoica a anunţat cã fundaşul dreapta Dan Matei acuzã probleme medicale la genunchiul piciorului drept, fiind indisponibil cîteva sãptãmîni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  11 Iulie 2008, 17:45

daca nu ar fi MM si Petrescu la aceasta echipa de comuna, chiar nu ar mai interesa pe nimeni.NASOL

Vezi toate comentariile (1)
Comentează