FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petrescu e atenționat de un antrenor român: "Bă, Dane, ce faci?"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 martie 2018 21:21

Dan Alexa (38 de ani), antrenorul Dunării Călărași, a vorbit despre noua suspendare primită de tehnicianul CFR-ului, Dan Petrescu (50 de ani) (detalii, aici).

Cunoscut la rândul său drept un antrenor recalcitrant, "Chirurgul" crede că Petrescu va renunța la comportamentul său agresiv dacă va fi atenționat mai des de arbitri. 

"Frica naște respect. Dacă arbitrii ar avea curaj să-l trimită mai des în tribune, poate că nu ar mai înjura și ar fi mai temperat. Dacă va mai fi eliminat etapa viitoare, sunt convins că va fi mai atent apoi. 

Și eu îmi pierd controlul, dar am învățat să mă mai temperez. Și demența are un control. Când eram la Timișoara și am fost suspendat de câteva ori am fost atenționat de conducere: «Bă, Dane, ce faci?»", a spus Dan Alexa, la Telekom Sport.

Tehnicianul CFR-ului a primit o amendă de 6.100 de lei și o suspendare de două etape, după ce a fost protagonistul incidentelor din meciul cu Poli Iași din play-off, 2-1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  22 Martie 2018, 11:10

Ba Dane ce faci ? Vrei sa iei titlul care se cuvine din oficiu ( conform gsp) lui fcsb ?

martinpen
martinpen  •  22 Martie 2018, 09:48

Sallbatic mai e Alexa daca gandeste asa... "Frica naste respect." Mai Alexa, unde te trezesti, in jungla ? Respectul se castiga altfel, nu prin frica. Cu mintea asta, nu m-as mira sa te vad cu biciul la antrenament.

gica_barosanu
gica_barosanu  •  21 Martie 2018, 23:00

alexa goarna mopului....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close