FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

EXCLUSIV Două transferuri blocate de galerie la clubul din Liga 1: „Am zis că iese iureș. Au venit suporterii și mi-au arătat imaginile”

Latovlevici în partida contra Petrolului +11   FOTO
Latovlevici în partida contra Petrolului

Articol de , - Publicat marti, 09 mai 2023 09:59 / Actualizat marti, 09 mai 2023 10:31

Claudiu Tudor (38 de ani), președinte la Petrolul, a dezvăluit că suporterii clubului au blocat două transferuri plănuite de conducere, Iasmin Latovlevici (36) și Marius Constantin (38).

Liber de contract din noiembrie 2022, fundașul stânga Iasmin Latovlevici urma să semneze cu Petrolul în finalul lunii martie, când a început să se antreneze alături de ploieșteni.

Mutarea a picat în cele din urmă, după ce suporterii s-au pronunțat vehement împotriva aducerii lui Latovlevici. Mai întâi au afișat un mesaj obscen pe stadion, apoi au avut o discuție frontală cu conducerea.

Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”
FCSB - SEPSI 3-1
Detaliul observat aseară la Tavi Popescu l-a făcut să exclame în direct: „Ați mai văzut în viața voastră?! Cu tot respectul, așa nu va ajunge niciodată fotbalist”

Cum a înfuriat Latovlevici galeria Petrolului

Suporterii s-au împotrivit mutării din cauza unor gesturi provocatoare pe care Latovlevici le-a făcut atunci când evolua la FCSB. În mai 2014, fotbaliștii FCSB-ului, în frunte cu antrenorul Laurențiu Reghecampf, au „încins” o horă pe gazon, la Ploiești, după un 0-0 cu Petrolul.

+7 FOTO

Cu doi ani în urmă, Latovlevici înscrisese la Ploiești într-un Petrolul - Steaua 1-2 și a sărbătorit reușita imitând un lunetist care ia la țintă pe cineva din tribune.

+7 FOTO

VIDEO. Claudiu Tudor dezvăluie cum au blocat suporterii două transferuri la Petrolul

„A fost o mică discuție cu suporterii, a existat un episod când nu eram la club, când ei au câștigat și au făcut o horă pe teren. Suporterii sunt foarte reticenți și înfocați față de acea generație de jucători (n.r. - ai FCSB-ului).

A mai fost un episod în care Lato a înscris, s-a pus jos și s-a bucurat. Nu mai știu exact, vă spun din ce imagini mi-au arătat suporterii. A fost o discuție destul de normală, el a înțeles-o. Este un băiat extraordinar, înțelege aceste lucruri dintre suporteri și cluburi precum Petrolul, Steaua, Dinamo.

La noi, echipele depind foarte mult de suporteri, de prezența lor. Dacă suporterii n-ar mai fi pe stadion la Petrolul, am fi printre acele 8-9 echipe pe care le-a menționat Dan Șucu. Domnul Dan Șucu nu ar fi mers la Rapid, dacă nu ar fi existat acea implicare imensă a suporterilor.

De când sunt eu în conducerea echipei, de 2 ani, e prima dată când au fost mai vocali. Bine, am fost puțin atent și anul trecut, mă interesa Marius Constantin și având o comunicare foarte bună cu suporterii, i-am întrebat ce zic. M-am gândit imediat la trecutul lui rapidist și i-am întrebat.

Mi-au arătat niște imagini când Marius Constantin le arată toate cele și eu personal am renunțat, am zis că nu avem cum să-l aducem, că iese iureș. Trebuie să ții cont și de aceste lucruri”, a dezvăluit președintele Petrolului la GSP Live.

Marius Constantin a fost dorit la Petrolul înainte de sezonul 2022/2023. Cu transferul împotmolit, ploieștenii s-au orientat către Gabi Tamaș.

Tot din Liga 1: 

Petrescu continuă tirada la adresa arbitrajului: „Noi avem 7 penalty-uri în play-off și primim zero. Nu există în istoria fotbalului așa ceva!”

Becali a început deja „războiul” cu CFR: „S-au învățat să fie deciziile în favoarea lor, acum e VAR și nu mai merge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  11 Mai 2023, 01:14
Postat de atthur pe 09 Mai 2023, 11:00

Deci vor ajunge și ăștia la anul ca mimao!!!Când credeți că Florentino Perez o să-ntrebe galeria(și aia platesc serios,sunt "socios") dacă vrea sau nu pe Kross,ori pe Modrici,ori etc...?????

Pai Real Madrid are ultrasi?

1cesare
1cesare  •  09 Mai 2023, 11:53

Investitorul care a licitat pentru FCSB e ademenit în SuperLigă: „Să vină la noi! Asigurăm performanța” :))) ce performanţă?! când transferurile se fac în funcţie de preferinţele galeriei?! cine e dispus să aducă banii,și galeria să dea ok-ul?!

atthur
atthur  •  09 Mai 2023, 11:00

Deci vor ajunge și ăștia la anul ca mimao!!!Când credeți că Florentino Perez o să-ntrebe galeria(și aia platesc serios,sunt "socios") dacă vrea sau nu pe Kross,ori pe Modrici,ori etc...?????

Vezi toate comentariile (6)
Comentează