FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Petrolul încă mai speră la salvarea de la retrogradare! Surpriza pe care le-a pregătit-o Capră jucătorilor

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 16:27

Petrolul nu se poate mulţumi cu un egal la Voluntari în condiţiile în care doar victoria contează pentru formaţia ploieşteană.

"Este un joc de totul sau nimic pentru noi. Trebuie să profităm de momentul delicat pe care îl traversează FC Voluntari după cele şase eşecuri consecutive.

Noi suntem pe val, venim după două victorii consecutive şi trebuie să adăugăm alte trei puncte în clasament într-un meci de totul sau nimic pentru noi.

Nu suntem, din păcate, doar la mâna noastră, depindem şi de rezultatele celorlalte echipe", a precizat antrenorul Petrolului. Gane nu se poate baza mâine pe Stana, care este accidentat, şi pe Mareş, suspendat.

Fotbaliştii au primit câte ceva din restanţele acumulate, nefiind vorba însă despre un salariu întreg.

"Am vorbit cu domnul Capră şi l-am rugat să iasă în presă şi să declare dacă nu mai poate duce clubul mai departe. Am primit câte ceva, în rest doar promisiuni că ne vom primi banii dacă echipa va rămâne în primul eşalon. Nu mai cred în nimeni, doar în contul meu!", a spus Alberto Cobrea.

"Am fost la Ligă într-o audienţă la preşedintele Gino Iorgulescu. Am obţinut promisiuni că din sezonul viitor se va studia o posibilitate prin care jucătorii să fie plătiţi dintr-un cont creat chiar în acest fel. Ar fi, în sfârşit, o dovadă de normalitate", a precizat Alberto Cobrea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
198939213804366
Adrian Addryano  •  20 Mai 2016, 22:13

Petrolul e Petrolul!!!!!!Se salvează sigur petroliştii!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează