FOTBAL  »  Superliga  »  IMPLOZIE

EXCLUSIV Clubul din Liga 1 face implozie! Mutu ar putea prelua banca tehnică, după o înfruntare între două tabere: galeria acuză jucătorii că l-au lucrat pe actualul antrenor

Borza a fost eliminat în '6 în Petrolul - Rapid, dar meciul s-a terminat 0-0
Borza a fost eliminat în '6 în Petrolul - Rapid, dar meciul s-a terminat 0-0

Articol de , - Publicat duminica, 24 decembrie 2023 12:57 / Actualizat duminica, 24 decembrie 2023 17:47

Marian Copilu, președintele Adunării Generale a Petrolului, vrea să scape de antrenorul Florin Pârvu. Echipa din Ploiești e împărțită în două tabere, iar decizia de a-l da afară pe tehnician poate arunca în aer situația clubului. Sursele GSP spun că Adrian Mutu e principala variantă de înlocuire

Momente tensionate la Petrolul, înainte de Sărbători. Din informațiile GSP, Marian Copilu vrea să scape de antrenorul Florin Pârvu, care se bucură de sprijinul lui Claudiu Tudor, președinte executiv, și al galeriei. Fanii pregătesc un protest masiv pe 4 ianuarie, la reunirea lotului, în cazul în care Pârvu va fi concediat.

Dinamo a ochit unul dintre golgheterii Superligii: răspunsul a venit instant!
DINAMO
Dinamo a ochit unul dintre golgheterii Superligii: răspunsul a venit instant!

Petrolul e aproape de implozie

Tabăra opusă lui Pârvu e formată din Marian Copilu și mai mulți jucători, printre care atacanții Billel Omrani și Mihai Roman II, dar și Paul Papp și Diomande. Ei au fost aduși la club de Copilu. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, suporterii bănuiesc mai mulți jucători că nu au dat totul pentru a câștiga meciul cu Rapid, când Petrolul a avut un om în plus din minutul 6, după eliminarea lui Borza. 

Cu Rapid, Omrani a fost titular și a jucat până în minutul 74, în timp ce Roman a intrat în minutul 62, în locul lui Doua. Iar Papp a luat „roșu” pe finalul meciului.

Mutu ar putea prelua Petrolul, Balint a doua variantă

Partida de la Ploiești s-a terminat atunci cu scorul de 0-0. Suporterii îi acuză pe jucători că nu au vrut să câștige, tocmai pentru a scăpa de Florin. 

Aceștia cred că Marian Copilu are deja pregătit un antrenor în cazul în care decide să îl dea afară pe Pârvu.

Sursele GSP susțin că pe lista lui Copilu ar fi Adrian Mutu, Laszlo Balint - dacă nu se rezolvă prima variantă - și un tehnician străin. Mutu ar putea rezilia zilele acestea cu Neftchi Baku. „Briliantul” era o variantă și pentru CFR, dar momentan acolo rămâne pe loc Andrea Mandorlini.

Mutu are un trecut la Petrolul, pentru care a jucat în 2014, înscriind de 4 ori în 14 meciuri. 

Clubul din Liga 1 face implozie! Mutu ar putea prelua banca tehnică, după o înfruntare între două tabere: galeria acuză jucătorii că l-au lucrat pe actualul antrenor

Pentru schimbare va trebui să fie de acord și restul conducerii. Marian Copilu poate propune o variantă de reziliere și una de antrenor, dar trebuie să se pună de acord membrii Adunării Generale a clubului.

Pârvu are 6.500 de euro pe lună la Ploiești și contract până la finalul sezonului. Dacă va fi dat afară, va trebui să primească și niște salarii compensatorii.

De unde a pornit conflictul la Petrolul

Pe 15 noiembrie, jucătorii Petrolului au făcut grevă și au refuzat să se antreneze, din cauza restanțelor salariale. Iar Marian Copilu îl acuză acum pe Florin Pârvu că nu a oprit protestul elevilor lui. 

Jucătorii s-au prezentat la stadion, dar nu au vrut să se echipeze de antrenament, în semn de protest, conform surselor GSP.

VIDEO. Gol stupit primit de Petrolul în meciul cu FCU Craiova, pierdut cu 0-2

Citește și alte știri din Liga 1:

Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!
TRANSFER
Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!
„M-am îmbolnăvit la ce am văzut! Bătaie de joc!” » Șumudică, mesaj acid în miez de noapte
DECLARAȚII
„M-am îmbolnăvit la ce am văzut! Bătaie de joc!” » Șumudică, mesaj acid în miez de noapte

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Baluba
Baluba  •  25 Decembrie 2023, 09:59

Gol stukit, nu gol stupit.

danglumetu
danglumetu  •  24 Decembrie 2023, 19:03

cind doua ''somitati'' gspiste scriu un articol impreuna, dar stind spate in spate, unul zice, pretentios, doct, cult etc, implozie iar altul scrie ce-a inteles si el, cica ''arunca in aer'', adica...explozie! astept prima tripleta!

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  24 Decembrie 2023, 18:11
Postat de roadghost pe 24 Decembrie 2023, 14:18

Galeria sa isi vada de treaba, Pirvu trebuie inlocuit de urgenta, sincer, cred ca omul stie ceva meserie, insa e total lipsit de curaj, nu poti juca doar la egal si la ciupeli...iar acum cand se cam termina meciurile si aluneci in josul clasamentului, sa ai neobrazarea sa zici ca ai fi putut castiga unele din egalurile alea!!! Well no *** Sherlock, dar cum sa castigi cand jucai cu 5 fundasi, 2 mijlocasi defensivi si fara varf si trageai de timp din minutul 25????!

Va scoateti daca acest Copil il aduce pe Balint))) e un grande alenatore! Tiki taka o sa jucati) o sa fiti pe ei in careu la voi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează