FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

3 plecări de ultimă oră de la Petrolul: i l-au trimis înapoi lui Hagi după numai două luni!

Ionuț Cojocaru a fost prezentat de Petrolul pe 22 iunie. Pe 5 septembrie a venit anunțul despărțirii // sursă foto: fcpetrolul.ro
Ionuț Cojocaru a fost prezentat de Petrolul pe 22 iunie. Pe 5 septembrie a venit anunțul despărțirii // sursă foto: fcpetrolul.ro

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 23:39 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 23:51

Petrolul Ploiești a anunțat despărțirea de 3 fotbaliști: Christian Irobiso (30 de ani), vândut la Al Ula, în Arabia Saudită, Ionuț Cojocaru (20), revenit la Farul, și Georgi Pashov (33), pus pe liber.

Petrolul a încheiat această perioadă de transferuri, una în care a fost extrem de activă, cu 3 plecări.

De cartea recordurilor: Luțu e student de 28 de ani! Respins la București, își încearcă norocul la Chișinău: „Am venit, da' n-am învățat nimic”
FCSB
De cartea recordurilor: Luțu e student de 28 de ani! Respins la București, își încearcă norocul la Chișinău: „Am venit, da' n-am învățat nimic”

3 plecări de ultimă oră de la Petrolul Ploiești: Irobiso, Cojocaru & Pashov

Atacantul Christian Irobiso, al doilea cel mai bun marcator al echipei în acest sezon, cu 3 goluri, a fost vândut la Al Ula, în liga a treia din Arabia Saudită. În schimbul său, Petrolul încasează 125.000 de euro, așa cum a anunțat GSP.ro în premieră.

Ionuț Cojocaru, atacant, revine la Farul după doar două luni petrecute la Petrolul sub formă de împrumut. Crescut în academia clubului condus de Gică Hagi, Cojocaru nu a apucat să evolueze pentru „lupii galbeni” într-un meci oficial. A fost rezervă neutilizată în primele două etape, apoi n-a mai prins lotul.

Curios este că Ionuț fusese cedat pentru un sezon întreg, până în vara lui 2024, dar ploieștenii au decis să încheie prematur împrumutul.

Georgi Pashov, fundaș dreapta, pleacă de la Petrolul după mai bine de un an și jumătate în galben-albastru. Bulgarul a jucat în total 27 de meciuri pentru ploieșteni, însă niciunul în acest sezon. Pashov nu a prins lotul la nici măcar o partidă a „lupilor” din 2023/2024.

La capitolul „sosiri”, Petrolul se laudă cu următoarele nume:

  • Zoran Mitrov (FC Brașov), Guilherme Garutti (CS Mioveni), George Gavrilaș (Metaloglobus), Lukas Zima (Venlo), Alexandru Musi (FCSB), Zoran Petrovic (Buducnost Podgorica), Mihai Eșanu (Chindia Târgoviște), Almeida Gomes (Radomiak Radom),  Pedro Justiniano (Radomiak Radom), Iustin Răducan (CSA Steaua), Sergiu Hanca (CSU Craiova), M. Roman II (FC Botoșani), Georgi Abuashvili (FC Porto)

Petrolul Ploiești ocupă locul 5 în SuperLigă după 8 etape din acest sezon. Ploieștenii au adunat 13 puncte și au reușit câteva rezultate impresionante, precum 3-2 cu Farul și 2-0 cu Rapid.

Mai multe știri din SuperLigă:

3 transferuri de final de mercato la Oțelul » Dorinel îl aștepta în iarnă, dar ajunge de pe-acum la Galați

Iftime amenință iarăși că iese din fotbal: „Nu suntem doriți în Superligă! Dacă mai pățesc așa ceva, eu plec, pur și simplu!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează