FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pierde lista FIFA? Rusandu n-a ”nimerit” nici un penalty din trei în meciul Pandurii - Dinamo 2-2

Sîmbătă seara, Rusandu i-a enervat pe toți cei prezenți pe
Sîmbătă seara, Rusandu i-a enervat pe toți cei prezenți pe "Municipalul" severinean

Articol de - Publicat luni, 31 august 2015 00:00

”Centralul” din Sfîntu Gheorghe riscă să fie pedepsit de CCA pentru erorile de la Severin.

Arbitrul Lucian Rusandu a fost notat cu 2 în Gazetă pentru prestația execrabilă de sîmbătă seară de la Severin. N-a văzut trei penalty-uri clare!

  1. În minutul 56, la 1-0 pentru Dinamo, n-a sancționat un fault evident comis în careul gazdelor de către Vasco Fernandes, asupra lui Palici.
  2. În minutul 65, tot la 1-0 pentru roș-albi, Gnohere l-a trîntît în careul "cîinilor" pe Pițian. Arbitrul a lăsat jocul să continue.
  3. În minutul 90, la 2-1 pentru Pandurii, Rusandu n-a dat penalty la un henț al lui Ungurușan.

După partidă, Dan Lăzărescu, analistul DolceSport, a spus că Rusandu a greșit în toate deciziile luate. Arbitrul din Sfîntu Gheorghe riscă o suspendare de multe etape. Și, mai mult, își riscă accesul pe lista FIFA.

Conform surselor GSP, după ce-a greșit flagrant în meciul Astra - Steaua (2-0), cînd a anulat trei goluri oaspeților, Sebastian Colțescu a fost anunțat de Kyros Vassaras că va fi exclus de pe listă, grecul dorind să propună două nume noi petru a pătrunde pe lista arbitrilor cu ecuson internațional. Unul era Rusandu, celălalt George Găman.

Topul gafeurilor în acest sezon

Arbitru Număr greșeli decisive
Colțescu 4
Rusandu 3
Hațegan  3
Bîrsan 3
G. Găman  3

1 an a trecut de la precedentul meci în care Rusandu a greșit grav în defavoarea "cîinilor". La 1-1 cu ASA , în minutul 6, nu l-a eliminat pe Stăncioiu după un fault din poziție de ultim apărător asupra lui Lazăr

"Acest arbitru ar trebui să dispară din fotbal!"
Dan Nistor, mijlocaș Pandurii

"Arbitrul a influențat scorul, a greșit decisiv. La ultima fază, din care egalează Dinamo, este fault clar la Stanca"
Narcis Răducan, președinte Pandurii

"Eu nu cer să-l suspende, dar pe mine ce mă apără?! Nu se poate pune cu destinele oamenilor"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (10)
montgomerry
montgomerry  •  31 August 2015, 15:02

Dincolo de asa zisele penaltyuri,ce a enervat cel mai tare,a fost maniera de arbitraj. Fault clar,sub ochii tai,nu-l dai.Fault sau nu,il dai.Pentru acelasi tip de fault,unuia ii dai galben,celuilalt nu.Nu lasi avantaj evident.Fragmentarea meciului,etc.Toate astea, arata ca acest Rusandru e un arbitru slab.Admit gresilele,poate ca la penaltyuri a avut dubii,dar,repet,maniera de arbitraj il da de gol: E UN ARBITRU FARA VIITOR.Cred ca zvonul cu lista UEFA,e o gluma.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 August 2015, 13:02

lumea fotbalului, cea din afara structurilor, a inteles de mult timp ca actualul lot de arbitrii liga 1 este compus din: 1. arbitrii de valoare, dar manipulati din interiorul structurilor frf si lpf (balaj, hategan, gaman), 2. din arbitrii papagal (gen rusandu, avram, fesnic, popa) si 3. din arbitrii viciosi, corupti pana-n strafundul intunecat al creierelor (tudor, kovacs, coltescu, petrescu, chivulete, comanescu, robert) ce nu mai pot fi recuperati sub nici o forma de nici o conducere a frf sau cca, irecuperabili pentru fotbal...

1701791776714401
Antoneta Borcan  •  31 August 2015, 12:54

si uite-asa dinamo a trecut valul noua...mai avem patru,doamne-ajuta!traiasca Rednic si baiatii!HAI DINAMO!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează