FOTBAL  »  Superliga  »  UTA ARAD

Pile la FRF

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2008 00:00

UTA şi-a instalat manager cu relaţii în Comitetul Executiv, Adrian fiind fiul lui Gigi Alexandrescu, responsabil de cluburile din Liga a II-a

Preşedintele Nicolae Bara l-a instalat ieri pe Adrian Alexandrescu în funcţia de manager general, cu misiunea de-a salva UTA de la retrogradare.
Tatăl lui Adrian, Gheorghe Alexandrescu, este membru în Comitetul Executiv al FRF, unde răspunde de cluburile de liga a II-a, şi preşedinte al clubului care i-a vîndut Aradului locul în Liga I cu 800.000 de euro, Liberty Salonta. Alexandrescu a condus UTA două luni în 2006, plecînd la puţin timp după începerea campionatului, din "motive personale". La Arad s-a vorbit însă că a fost "săpat" de oameni din anturajul clubului. Alexandrescu a refuzat permanent să vorbească despre acel episod, ca şi Nicolae Bara. "Motivele plecării le ştiu doi oameni, el şi cu mine! Am vrut să revină pentru că e un om pe care-l cunosc şi care a mai fost la UTA", a explicat Bara. Finanţatorul i-a dat mînă liberă la club lui Alexandrescu. "Are o săptămînă ca să gîndească organigrama", a conchis preşedintele.

Deschis
Noul manager, Adrian Alexandrescu, şi-a expus ieri politica. "Le-am spus jucătorilor că vor avea întotdeauna uşa deschisă la mine. Dar le-am explicat şi ce vreau de la ei! Aştept ca domnul Cazan să vină cu actele, iar de poimîine îmi voi intra cu totul în atribuţii", a spus ieri Adrian Alexandrescu. Altfel, ieri a ajuns la Arad mijlocaşul nigerian Ibeh (22 de ani), văr cu Dino Eze. "Magiun" va studia azi potenţialul jucătorului.

Cazan, director sportiv

Cu Alexandrescu manager general, Paul Cazan va primi, cel mai probabil, atribuţiile unui director sportiv, iar soarta lui Marcel Coraş nu a fost încă stabilită. "Nu ştiu ce va fi cu domnul Coraş. Însă este destul de muncă în club. Habar nu am dacă va merge la centrul de copii şi juniori, va stabili Alexandrescu", a declarat Bara. Coraş este în prezent director sportiv la UTA.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2008, 20:47

Multumim domnule BARA !!!

 •  19 Februarie 2008, 09:30

lasa-ti vorbele si la treaba UTA trebuie salvata,nu degeaba se zbate dl.BARA.inca odata multumim dle.BARA ptr.tot ce faceti.FORTZA UTA!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează