FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, AZI, ORA 20:00, GSP.RO, DIGI, DOLCE, LOOK

EXCLUSIV Se dă lovit? » Un jucător al Stelei s-a accidentat la 2 zile după ce Becali l-a făcut praf la TV

Pintilii, 32 de ani, are o statistică şocantă în acest campionat: într-un singur meci, din 10 jucate, a fost integralist Foto: Alex Nicodim
Pintilii, 32 de ani, are o statistică şocantă în acest campionat: într-un singur meci, din 10 jucate, a fost integralist Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2017 00:00

"Pintilii, după antrenamentul de joi, a avut o problemă musculară, s-a plâns de dureri. L-am dus să facă o radiografie şi e în ordine, nu avea nimic, a suferit probabil doar un spasm muscular".

Declaraţia îi aparţine lui Reghecampf, care a încercat să explice astfel de ce, foarte probabil, Pintilii va absenta din primul 11 al echipei în această seară.

Surse din interiorul echipei susţin că, de fapt, căpitanul n-ar fi avut nicio problemă medicală, însă el s-a arătat extrem de deranjat, chiar iritat de modul în care a fost tratat de Gigi Becali după meciul cu Voluntari, meci în care inclusiv scoaterea lui din echipă, la pauză, ar fi fost solicitată tot din loja patronului. "Nu mai poate juca la Steaua, are aproape 33 de ani, gata!", a spus Becali.

Chiar Reghecampf a încercat ieri să-i ia apărarea fotbalistului, manageriat în continuare de Anamaria Prodan. "Eu nu vreau să intru într-o confruntare cu ceea ce v-a spus Gigi Becali, dar pentru mine, Mihai Pintilii e în continuare căpitanul echipei. Şi aşa va fi atât timp cât el o să fie sănătos şi va fi component al echipei Steaua", a declarat Reghe.

10 jucători în pericol

În etapa următoare, Steaua şi Craiova au meciuri extrem de importante. Trupa lui Reghecampf va întâlni, în deplasare, pe Gaz Metan, iar oltenii vor veni la Bucureşti pentru derby-ul cu Dinamo. Pentru aceste jocuri, nu mai puţin de 10 jucători sunt în pericol să fie suspendaţi în cazul în care vor încasa cartonaş galben. De la roş-albaştri sunt 4: Niţă, Enache, Ovidiu Popescu şi Alibec, iar de la Craiova nu mai puţin de 6: Dimitrov, Zlatinski, Madson, Gustavo, Băluţă şi Andrei Ivan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  18 Februarie 2017, 13:17

Adriana Brujan, de unde sti tu ba ce are pamatufule?

zagna
zagna  •  18 Februarie 2017, 12:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

arsenie_b
arsenie_b  •  18 Februarie 2017, 11:28

pintilii e terminat de vreo 2 ani, la fel ca si bourceanu. Sa-si faca singur un serviciu si sa se retraga

Vezi toate comentariile (11)
Comentează