FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Pițurcă a dezvăluit planul lui Becali în privința lui Dică: "Eeee, e gata, la revedere!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 20:34

Victor Pițurcă este de părere că pierderea calificării cu Plzen l-ar putea costa pe Dică postul pe banca tehnică a celor de la FCSB, pentru că Gigi Becali ar pierde banii de la UEFA.

"Mi-ar părea rău pentru Dică, dacă ar fi demis. Eu știu ce e în sufletul lui acum, cred că e foarte nefericit. Gigi îl iubește? Eeee, pierde banii, la revedere", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Fostul tehnician al roș-albaștrilor este de părere că FCSB are șanse de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor, deși în meciul tur cu Plzen a remizat pe teren propriu, scor 2-2.

"Echipele din Cehia au avut mereu probleme cu echipele românești. Nu mi se pare așa fragilă apărarea FCSB-ului, se exagerează. Larie a fost depășit ușor cu Plzen, dar când ai un vârf așa solid ca Krimencik, un mijlocaș central trebuie să fie mereu lâng acel vârf", a adăugat Pițurcă pentru sursa citată.

FCSB și Viktoria Plzen au remizat în prima manșă jucată la București, scor 2-2. Meciul retur are loc miercuri, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Va fi demis Nicolae Dică dacă FCSB va fi eliminată de Plzen?

Da
Nu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
mandpv964
mandpv964  •  02 August 2017, 07:31
Postat de Daniel Irimescu pe 01 August 2017, 23:46

Da ce ba dincolo de munti ca eu traiesc in vest de 27 de ani ! Ce e asa special la voi in afara de ceva mai mult bun simt ?

Hopa, de unde amice? Prostia, nesimtirea,lipsa de educatie si a bunului simt sunt cam egal raspandite prin provinciile romanesti! Ca se cred unii mai cu mot? Pfff, e doar in capatanile lor! Asa si cu baietasul asta, tinn, saracul el se crede frumos si destept dispretuind romanii din Vechiul Regat, dar el (daca e roman) habar n -are ca daca nu mureau sute de mii de romani, stramosii celor pe care -i dispretuieste, el si -acum statea cu ochii in varful opincilor asteptand sa treaca ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bakunin
bakunin  •  02 August 2017, 01:14
Postat de sadiku pe 01 August 2017, 23:21

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  01 August 2017, 23:46
Postat de tinn pe 01 August 2017, 23:02

n-am treaba prin regatu vostru, manelistule. hai dincoace de munti, te astept la piatra sparta, caz ca stii ce e si ce inseamna aia.

Da ce ba dincolo de munti ca eu traiesc in vest de 27 de ani ! Ce e asa special la voi in afara de ceva mai mult bun simt ?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează