FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Pițurcă a reacționat după ce Reghe și Anamaria îi cer 20 de milioane de euro! I-a luat peste picior pe cei doi: "Le dau banii chiar acum"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 martie 2017 15:14

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan îi cer câte 10 milioane de euro lui Victor Pițurcă după declarațiile făcute de fostul selecționer.

Pițurcă a reacționat și a răspuns ironic, transmițându-le că le poate da banii pe loc.

"Le transmit că le dau 10 milioane de euro pe loc, acum, înainte de a face acțiunea. Ca să scap de încă 10 milioane de euro. Acum le dau banii, pe loc.

Gigi Becali știe cel mai bine ce s-a întâmplat. Se fac de râs și în față lui fiindcă umblă cu lucruri de genul ăsta. Se știe foarte bine ce s-a întâmplat. Toată lumea știe ce fac ei și ce-au făcut de-a lungul timpului.

Uite că iese la iveală totul. Eu știam de atunci ce s-a întâmplat, dar pe mine nu m-a interesat. Daca nu eram atacat, nu mă interesa pe mine ce face X sau Y. Transmite-ți-le că le dau 10 milioane de euro acum, ca să scap de toată suma", a declarat Pițurcă pentru ziare.com.

Citește și: Dezvăluiri ULUITOARE ale lui Victor Pițurcă: "La Zurich, Reghe abia s-a trezit ca să meargă la meci" » Acuze incredibile: "Antrenorul și managerul beau înainte de fiecare meci"

Citește și: Război total » Pițurcă dă în toată lumea: "Cine semnează cu Anamaria joacă, altfel e criticat și e trecut rezervă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
jalabert
jalabert  •  06 Martie 2017, 21:17

esti prostanac. lucrurile evolueaza permanent. in ultimii 5-6 ani piturca a facut dezastru pe unde s-a dus nationala ittihad craiova in timp ce reghe a salvat miraculos chiajna a castigat 2 titluri cu steaua si a avut o participare decenta in cupele europene s nu mai pun finala cupei campionilor asiei pierduta pe mana unor jucatori care au ratat din toate pozitiile. in momentul asta reghe e 5 clase peste barbut fie ca-ti place fie ca nu insa si cariera lui reghe tinde sa se duca pe moment in jos.

samertx
samertx  •  06 Martie 2017, 17:35
Postat de samertx pe 06 Martie 2017, 16:34

Când vă dați duhul, *** :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  06 Martie 2017, 17:25

Cat privesc performantele in fotbal intre Piturca si Reghe zboara avioane.Piturca a calificat nationala Romaniei la turnee finale ,a castigat campionatul si Cupa Romaniei c a antrenor sa nu mai vorbim de performantele ca jucator.Reghe ca antrenor a castigat un campionat cu Steaua si cam atat.Vedem si modul cum tine Reghe de scaun ,desi echipa joaca lamentabil dupa ce s-au adus cei mai buni jucatori din Liga 1 la Steaua si de vreo 3 meciuri toti suporterii ii cer demisia.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează