FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Pițurcă nu înțelege transferurile lui Hagi: "A luat un jucător de la o echipă retrogradată, care n-a câștigat niciun meci" » Ce sfat îi dă "Regelui"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 iunie 2017 21:30

Victor Pițurcă e surprins de achizițiile lui Gică Hagi, care i-a luat pe Ovidiu Herea, Andrei Dumitraș și Marius Constantin. 

Ultimii doi sunt surprizele de pe lista "Regelui", iar Pițurcă nu crede că aceștia îl pot ajuta pe Hagi în vreun fel. Îl sfătuiește în schimb pe "Rege" să nu-i cedeze pe Nedelcu și pe Coman la FCSB pentru 3,5 milioane de euro. 

"La prima vedere, Marius Constantin și Dumitraș sunt transferuri nereușite. Păi, a luat un jucător de la o echipă care n-a câștigat un meci și a retrogradat (n.r. Constantin). Dar poate Gică are o anumită strategie. De fapt sunt convins de asta. 

Am văzut Hagi îşi vinde cei mai buni jucători, dar nu ştiu dacă îi dă pe preţul corect. Eu pe Coman şi Nedelcu nu i-aş da nici pe 4 milioane, i-aş mai ţine un an. Mă împrumut dacă e nevoie", a zis Pițurcă la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
xhrz
xhrz  •  15 Iunie 2017, 09:38

Observ că GSP a început să facă mai intens campanie anti-Daum și să publice articole cu Pițurcă.

1763887750508605
Calin Francu  •  15 Iunie 2017, 08:10

A ajuns satana sa de-a sfaturi lui hagi pe cine sa ia pe cine sa vinda .arevasta un tupeu dupa ca taie frunze la ciini si nu face nimic a iesit el acum sa de-a sfaturi si sa critice pe toti . el a stat 5 ani la steaua si a luat un amarit de campionat mare antrenor. acum ii zice lui Hagi sa nu vinda la Steaua din rautate si din invidia fata de becali pe care el la adus la steaua sj acum nu mai recunoaste . un prefacut care inafara de ceva performanta la nationala si acolo cu jucatori mult mai buni ca acum pe unde a fost nu a avut rezultate .sare el acum sa-i de-a sfaturi lui hagi desi acu citiva ani il facuse praf pe la nationala.un om fara caracter care numai rau a facut pe unde a fost

kwd2015
kwd2015  •  15 Iunie 2017, 07:42
Postat de poison pe 15 Iunie 2017, 06:56

Viitorul se foloseste de Fcsb, le mai ridica un pic cota si apoi o sa vedem EXCLUSIVE pe aici - Coman in strainatate la nu sh cine, Nedelcu la fel, Fcsb cu degetul in gura si pregatiti pt noi umilinte europene si pe plan intern!

De aia te ai sculat tu cu noaptea n cap? Sa debitezi aiureli? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează