FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Pițurcă revine în fotbal și anunță: "Am oferte din Europa" + Ce va face la meciul Academia Rapid - CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 20:07

Fostul selecționer Victor Pițurcă (61 de ani) spune că e gata să revină în fotbal și a dezvăluit că are mai multe oferte din campionatele europene. Ultima dată a antrenat-o pe Al Ittihad din Arabia Saudită.

"Am fost aproape de mai multe echipe. Afacerea nu s-a încheiat din diverse motive. Nu le-au convenit nici lor, nici mie anumite lucruri. Nu mă grăbesc. Sunt în discuții și acum cu unele echipe. O să aflați la momentul potrivit. Am oferte din Europa. Din Vest e mai greu, sunt oferte din Est", a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

"Nu merg în Giulești, că sunt înjurat"

Pițurcă susține că nu va merge la derby-ul Ligii a 4-a dintre Academia Rapid și CSA Steaua, de pe Giulești, însă e sigur că va fi un spectacol total pe teren. 

"Am vorbit cu Iovan și să vedem ce bilete li se dau și lor. În Giulești când mergem, mai luăm așa, câte o înjurătură, două. Nu ne cade foarte bine. La retur voi fi cu siguranță. Sper să fie un joc frumos. Sunt sigur că va fi stadionul plin.

Steaua a început excelent. Ăsta-i primul joc adevărat. Cred că se va face treabă bună acolo, sunt oameni de fotbal care știu ce înseamnă culorile Stelei", a adăugat Pițurcă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
sasha8777
sasha8777  •  12 Octombrie 2017, 05:56

Am oferte peste oferte de nu stiu ce sa aleg. Serios? Asta se baga singur in seama ca e in anonimat si e prafuit saracul. Bani nu are ....a pierdut la barbut, suna in redactie la gsp sa dea interviuri pe 20 bani. Halal personaj satanistul asta.

1669595786595625
Vasile Dima  •  11 Octombrie 2017, 22:54

Sunt patron la Avântul Prăbușirea, vino aici, salariu cumsecade, costum negru, cu unul ca tine sigur ajunge

rakanishu
rakanishu  •  11 Octombrie 2017, 22:52
Postat de jalabert pe 11 Octombrie 2017, 22:52

Probabil liga 7-a in kosovo mai degraba la juniori under 0,5ani echipa de junioare.

De la o varsta ne cam plac minorele, ma rog...18+, maxim 25, ca deh...:))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close