FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă revine la atac, după ce Becali a pierdut procesul cu CSA: "Această echipă nu are un nume" + Se contrazice cu Tudorel Stoica

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 21:01

Victor Pițurcă a comentat situația în care se află Gigi Becali, care a pierdut un nou proces cu CSA. Omul de afaceri solicita suspendarea sentinței prin care FCSB a fost obligată să-și schimbe numele din Steaua, însă instanța n-a schimbat decizia.

"Este un mare minus pentru fotbalul românesc, dar asta este realitatea. Multă lume s-a supărat când am zis că aceasta nu este Steaua. Această echipă nu are un nume în momentul de față, din punctul meu de vedere. Trebuie să se pună întrebări. Cum a ajuns echipa în prima ligă" a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

Fostul selecționer i-a luat însă apărarea lui Gică Hagi, despre care Tudorel Stoica a spus ieri că "l-a ajutat pe Becali să facă această măgărie".

"Eu chiar nu știu implicarea lui Gică Hagi. Știu că în primă instanță era contra ceea ce s-a făcut la momentul respectiv. Am auzit ceva, că ar fi revenit pe urmă, dar nu știu nimic concret. Nu pot să spun nimic pentru că nu am elementele necesare. Oricum, acest lucru nici nu contează în acest moment", a adăugat Pițurcă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
catalynn
catalynn  •  02 Iunie 2017, 14:38
Postat de westfield pe 02 Iunie 2017, 09:37

Cine are PALMARESUL ? Ciobanul sau CSA ??? Ala e ce conteaza! Gura mica si joc de glezne.

Vei afla răspunsul la intrebarea ta chiar in luna in curs! Motivarea sentinței CAB publicată ieri e dauna totala pt cioban, scrie negru pe alb ca a folosit ilegal culorile și istoria Stelei! Tu cam ce înțelegi de acolo, unde o fi Palmaresul cand sectia de fotbal a Stelei va fi reafiliata?! Unde mai punem ca Burleanu e satul de stăpânul tau pana peste cap ...:-)))

811730288915362
Constantin Luca  •  02 Iunie 2017, 11:12

TUDOREL STOICA,NU CUMVA ASTA E ALA CARE NU AJUCAT FINALA IN 1986? EL E SIGUR 99,99% CA BECALI A FURAT STEAUA,EU SANT SIGUR CA T.STOICA 199,99%E CEL MAI MARE FRAIER,CA SA NU SPUN ALTFEL.DACA BECALI NU LUA STEAUA ATUNCI ,ASA CUM A LUAT-O,ASTAZI NU SE MAI STIA NIMIC DE STEAUA,DE TALPAN,DE STOICA SI DE ALTII CARE SE DAU MARI EROI.SA LE FIE RUSINE CA NU VAD COPACII DIN CAUZA PADURII.

352061698522614
Mihai Tudose  •  02 Iunie 2017, 10:56

Vezi toate comentariile (41)
Comentează