FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI A DISCUTAT CU LĂCĂTUŞ STRATEGIA STELEI

Plafonaţii, afară!

Articol de - Publicat sambata, 21 iunie 2008 00:00

Nu vor mai fi păstraţi în lot jucătorii care sînt mulţumiţi cu statutul de rezervă doar pentru că au contracte mari.

Prima întrevedere între Lăcă­tuş şi Gigi Becali după ce echi­pa şi-a reluat pregătirile a avut ca rezultat stabilirea pla­nu­lui pe care Steaua îl va urma în privinţa jucătorilor care vor părăsi Ghen­cea în această vară. Cum în lotul actual sînt deja 30 de jucători, că­rora li se vor mai adăuga mi­ni­mum alţi doi transferaţi, rezultă că antrenorul va trebui să decidă nu­mele a 7-8 fotbalişti care nu vor face parte din lot.

Primii vizaţi: Surdu şi Badea

În afara celor 3 puşti de la Stea­ua II, Rusu, Mustaţă şi Iacob, care nu vor rămîne sub comanda lui Lă­cătuş cînd va debuta campionatul, pri­mii vizaţi sînt Vali Badea şi Sur­du. Ambii sînt consideraţi pla­fo­naţi, condu­că­to­rii nefiind dispuşi să-i păstreze în con­tinuare în Ghen­cea, aşa cum ei şi-ar dori, doar pentru a-şi încasa sa­la­riul, unul foar­te mare în cazul am­bi­lor jucători.

Va pleca şi Lovin?

Un alt jucător care are şanse tot mai mici să mai prindă echipa şi chiar lotul este Florin Lovin. Cum Lăcătuş vede viitoarea echipă cu un singur închizător şi cum acela e bătut în cuie în persoana lui Ovidiu Petre, Lovin va fi lăsat să plece la prima ofertă. De altfel, el a fost aproape de a părăsi Ghencea şi în iarnă, însă transferul său la Malaga a căzut în ultimul moment.

5 jucători au fost îndepărtaţi din lot în pauza dintre tur şi retur: Bădoi, Zaharia, Iacob, Croitoru şi Cristocea.

5 jucători au venit pînă acum în această vară: Tiago, Szekely, B. Stancu, Cl. Ionescu şi R. Neagoe.

Contraperformanţele celor doi

Badea a marcat doar 4 goluri în 24 de meciuri

Surdu nu a marcat nici un gol în 20 de partide

Vali Badea n-a jucat nici un meci ca titular în 2008

Surdu a bifat doar 50 de minute în 2008

Doriţi în Grecia

Potrivit publicaţiei batave Voetbalvandaag, Dică (28 de ani) şi Dorin Goian (27 de ani) sînt în aten­ţia clubului Panathinaikos Atena, grupare antrenată de olandezul Henk Ten Cate. Presa olandeză i-a evaluat pe Dică la suma de 2,5 milioane € şi pe Goian la suma de 3,5 milioane €. Şi Ghio­nea e curtat de o grupare elenă, Panionios.

Se întorc columbienii

Dayro Moreno şi Robinson Zapata revin azi în România, după ce au participat cu “naţionala” Columbiei la meciurile contra Ecuadorului şi a Venezuelei, în preliminariile CM 2010. Cei doi se vor pune sub comanda lui Marius Lăcătuş pentru primul cantonament al verii.

Lăcă i-a avertizat: “Anul ăsta vreau titlul”

O dovadă că Lăcătuş (foto) nu mai este dispus la încă un sezon în care să nu termine campionatul pe primul loc este dialogul pe care antrenorul l-a avut cu jucătorii în vestiar chiar în ziua reunirii. “Sezonul acesta vreau să luaţi titlul! Uitaţi ce a fost pînă acum, însă, vă repet, vreau să luaţi campionatul”, le-a zis Lăcătuş, care a adăugat: “În zilele următoare, or să mai vină la echipă unu-doi jucători”.

Gigi îl vrea pe Badea la Buzău

De Vali Badea s-a interesat şi Ioan Becali, care l-a întrebat pe vărul său dacă îl poate lua la Otopeni. Patro­nul Stelei nu a fost de acord, deoa­re­ce vrea să-l direcţioneze pe ata­cant spre Gloria Buzău, echipă unde roş-albaştrii au avut mai mulţi fot­balişti împrumutaţi în ultimul an.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  21 Iunie 2008, 12:48

bah taranule...plafonat e cine te-a incaltat azi de dimineata...si gura mica la adresa lui Lacatus..e simbolu nostru si el o sa ne duca sus

 •  21 Iunie 2008, 12:15

Plafonat e Lacatus si Ilie>>> avem un antrenor mai varza decat managerul sau invers:))) oricum ceva e sigur cu o asemenea strategie nu vom mai avea parte de aceeasi echipa care reusea un 4la1 la kiev niciodata>>>cei care tre sa plece sunt LACATUS si ADI ILIE>>> care nu au valoare de echipa care vrea saq joace in fiecare an in CL si sa casige campionatul>>> dar acest lucru nu l- au facut nu?>> chiar asa sa fie vina jucatorilor? sau mai bine ar trebui sa

 •  21 Iunie 2008, 11:15

Pana nu vor veni 2-3 jucatori de cateva milioane cel putin la fel de valorosi ca Dayro Morenu daca nu mai buni, Steaua nu va emite pretentii. Mai trebuie un coordonator valoros, cel putin un varf percutant si un mijlocas stanga. Afara cu epavele gen Lovin, Surdu, Banel, Neaga, Cernea,Petre Marin,nu au fata de Steaua si nu isi doresc sa joace pentru Steaua.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează