FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Plan diabolic sau încă un bluf marca Gigi? Becali o amenință pe CFR: "Facem contestație după meci și câștigăm la masa verde"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 martie 2018 12:12

CFR Cluj, locul 1, și FCSB, locul 2, vor juca duminică, de la ora 20:45, în derby-ul play-off-ului Ligii 1.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre meci și a spus că echipa sa, dacă va pierde, va cere să câștige "la masa verde" deoarece va contesta dreptul de joc al unui fotbalist de la CFR Cluj

"Va fi un meci tensionat. Putem să câștigăm și, dacă marcăm repede, putem să le dăm «o sacoșă» de goluri. Dar pot și ei să ne bată cu 1-0.

O să vedem ce poate fi. Poate contestăm dreptul de joc al unui fotbalist de la CFR. Veți vedea după meci, dacă ne convine. Cei de la CFR Cluj nu știu la ce jucător fac referire", a spus Gigi Becali la Pro X.

Gigi nu a vrut să dea detalii, astfel că poate fi și doar o strategie a șefului de la FCSB din dorința de a agita apele la rivală înaintea meciului direct. Becali a mai spus că îl vrea pe Băluță înainte de meciul cu CSU Craiova și pe Nemec înainte de derby-ul cu Dinamo. 

"Culio cel mai mare «simulator»"

În continuarea intervenției telefonice la postul TV, Becali i-a atras atenția arbitrului Ovidiu Hațegan asupra lui Emanuel Culio.

"Culio este cel mai mare «simulator»! E mai bun ca Tănase al meu. Florin Tănase este pe locul doi. Pe Culio, cum îl atingi, se aruncă și se vaită. El, la meciul cu Iași, a intrat în adversar și cerea penalty", a adăugat patronul FCSB.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45. Meciul este liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Becali sare în apărarea lui Lupescu după dezvăluirile lui Burleanu: "Așa trebuie să fure, ca pisica!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (92)
126417328110567
Liviu Negrea  •  16 Martie 2018, 09:05

Hai *** cioban ***!Locul tau este la ocna nenorocitule!Cit esti in libertate esti un pericol social!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

564351217065972
Stefan Nica  •  15 Martie 2018, 21:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

minell73
minell73  •  15 Martie 2018, 20:01
Postat de cj666 pe 15 Martie 2018, 19:56

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (92)
Comentează