FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planul Stelei pentru a domina Liga 1: "Este ceva ce trebuia să facem"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 11:34

Heltmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a anunțat planurile Stelei pentru a-și asigura viitorul. Formația roș-albastră va avea o echipă de tineret, iar Becali ar putea crea o academie de juniori.

"Vom avea o echipă secundă, care va lua startul în Liga a 3-a. Va avea ca obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Este ceva ce trebuia făcut. Să facem academia de juniori este mai greu. Trebuie să ai posibilități materiale. Dacă ai bani, în 2-3 se poate face.

Vom avea și o baza sportivă a noastră, la Berceni. Va fi a clubului Steaua. Nu va fi închiriată", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

"Trebuie răbdare cu jucătorii nou-veniți. Ei au calitate și pot ajuta echipa. Jakolis a intrat cel mai bine în joc pentru că vine de la o echipă din Liga 1. Ceilalți sunt la început. Dennis Man e tânar, dar nu are niciun meci în Liga 1. Să nu se așteptăm ca în două săptămâni să fie noul Stanciu" Heltmuth Duckadam

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (12)
para.para
para.para  •  09 Septembrie 2016, 18:49

Iar si-a scos tabloidul banii din ratingul de la titlu: "Planul Stelei pentru a domina Liga 1". Mai conteaza ca in "articol" makadam declara altceva? Nu, dar ca angajatii lui jiji sa fie fericiti, dorim ca titlul sa fie schimbat in "Planul Stelei pentru a domina planeta". La 2 cm mai jos de aceasta postare, o alta postare are ca titlu: "În 2-3 ani, FCSB se va dizolva! Niciun finanțator nu o va salva". Bravo baaaaa. Ati intrecut Cancan si Libertatea cu postarile voastre.

1037920312894118
Popescu Viorel  •  09 Septembrie 2016, 18:19

Bla,bla,bla!.Becali sa dea bani la o academie?,niciodata!.Ca sa domine campionatul,Gigi apeleaza la strategiile deja consacrate.Echipele satelit si pe ici pe colo cu arbitrii profilati pe lactate!

xftw
xftw  •  09 Septembrie 2016, 17:14
Postat de John Milne pe 09 Septembrie 2016, 17:06

*** la scoala sau "dute" la scoala ***. Hahahahahaha

"Gigi, dute inapoi la puscarie, sa castigi mai multa simpatie",semnat Shadows ! Ipocritule ! Voi sunteti cei cu "dute".

Vezi toate comentariile (12)
Comentează