FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planurile A și B au căzut » 10 jucători noi pe lista lui Gigi Becali » Ce fotbaliști ar putea ajunge la Steaua

Articol de - Publicat duminica, 27 decembrie 2015 14:56

Gigi Becali a anunțat că vrea să aducă patru jucători de la Astra, Budescu, Alibec, Enache și De Amorim, dar negocierile au căzut.

Patronul Stelei avea ca soluție de rezervă aducerea vedetelor de la CSU Craiova, Mateiu, Bancu, Ivan și Vătăjelu, dar și aceste transferuri par greu de realizat.

GSP.RO îți prezintă alți 10 jucători pe care Steaua i-ar putea aduce în această iarnă.

1. Ciprian Marica

Post: Atacant
Cotă: 1.800.000 €*
Echipă: -

Jucătorul de 30 de ani este liber de contract după despărțirea de Konyaspor și este una dintre principalele ținte ale lui Gigi Becali, dar și a antrenorului Laurențiu Reghecampf. Fotbalistul vrea să joace în străinătate, dar dacă nu găsește o ofertă bună, ar putea accepta contractul propus de roș-albaștri, pentru a avea șanse să joace la EURO 2016.

2. Cristian Lopez

Post: Atacant
Cotă: 500.000 €
Echipă: CFR Cluj

Gigi Becali a spus că este interesat de un schimb Cristian Lopez - Tade. Spaniolul de 26 de ani a impresionat în acest sezon și poate fi soluția pentru a revitaliza atacul campioanei.

3. MARIO Camora

Post: Fundaș stînga
Cotă:
1.300.000 €
Echipă:
CFR Cluj

Guilherme este pe lista neagră a steliștilor, iar patronul echipei s-a arătat interesat de fundașul stînga al clujenilor. Portughezul de 29 de ani ar fi o achiziție importantă pentru Steaua și ar acoperi unul dintre posturile deficitare.

4. Ivan Gonzalez

Post: Fundaș
Cotă: 600.000 €
Echipă: ASA Tg. Mureș

Steaua l-a dorit pe fundașul de 27 de ani și în vară, dar negocierile nu s-au finalizat. Spaniolul ar putea veni în această iarnă și ar rezolva problema din centrul apărării steliste, acolo de unde Varela ar vrea să plece, iar Papp și Toșca nu dau mereu cel mai bun randament.

5. Ioan Hora

Post: Atacant
Cotă: 1.300.000 €
Echipă: Pandurii

Golgheterul Ligii 1 se află de mai mult timp pe lista Stelei. Echipa roș-albastră caută un atacant care să marcheze meci de meci, iar Hora reprezintă una dintre opțiuni. Cei de la Pandurii sînt dispuși să îl lase pe atacant să plece și cer 1 milion de euro în schimbul lui.

6. Momcilovici

Post: Fundaș stînga
Cotă: 1.200.000 €
Echipă: Pandurii

Momcilovici ar putea fi din nou în atenția Stelei, care l-a mai dorit și în trecut, pentru a asigura postul de fundaș stînga. Formația campioană și Pandurii au făcut multe tranzachiții împreună, iar gorjenii nu ar refuza să îl vîndă pe sîrbul de 28 de ani.

7. Ngadeu

Post: Fundaș central
Cotă: 550.000 €
Echipă: FC Botoșani

Cum Varela își dorește să plece, steliștii s-au orientat spre un fundaș central care să aibă calități asemănătoare. Cei de la FC Botoșani sînt dispuși să îl dea pe jucător, iar Steaua oferă 300.000 de euro pentru acesta.

8. Martinus

Post: Mijlocaș
Cotă: 750.000 €
Echipă: FC Botoșani

Mijlocașul lateral a purtat negocieri cu Steaua și în vară, dar cele două parți nu s-au înțeles din cauza unor clauze contractuale. Mijlocașul de 24 de ani ar putea fi din nou o soluție pentru Steaua și ar putea ajunge în iarnă la formația lui Reghe.

9. Zoubir

Post: Mijlocaș
Cotă: 250.000 €
Echipă: Petrolul

Campioana caută un mijlocaș de creație, iar numele lui Zoubir a fost vehiculat ca fiind o variantă pentru acest post. Francezul de 24 de ani a impresionat la Petrolul, iar situația echipei nu le-ar permite ploieștenilor să refuze o ofertă de la Steaua. Și Dinamo s-a arătat interesată de mijlocaș.

10. Mario Felgueiras

Post: Portar
Cotă: 1.400.000 €
Echipă: Konyaspor

Steaua l-a dorit în multe rînduri pe portarul portughez, dar acesta a preferat să meargă în Turcia. Roș-albaștrii pot profita de faptul că Felgueiras este rezervă și ar prefera să joace în Champions League pentru a-l convinge să revină în România.

*potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
cainelup
cainelup  •  28 Decembrie 2015, 17:16
Postat de Gndrei Auby pe 28 Decembrie 2015, 14:06

Domnule Luci aveti dreptate,insa nu uitati ca d-ul Becali incearca aducerea unor jucatori de la rivale si in acest fel le slabeste,crescind sansele la titlu al echipei FCSB.

Iar dvs. d-le Ndreig Ubya pareti sa aveti mintea d-lui Jiji, pe care pareti sa-l stimati atat de mult. Se pare ca, in aceasta pauza competitionala, domnia sa va slabi rivalele atat de rau, incat va fi nevoie sa le propteasca de un gard, ceva, sa nu cada. De ras. Hai ca ati fost simpatic !

10156308668825532
Gndrei Auby  •  28 Decembrie 2015, 14:06
Postat de Luci Luci pe 28 Decembrie 2015, 09:00

Ar fi o mutare mai inteligenta sa faca, ca si marile cluburi din Europa, sa aduca jucatori tineri si talentati din America de Sud. Niste jucatori brazilieni sau argentinieni talentati ar putea sa isi inceapa cariera in Europa in Romania, ar putea fi o rampa de lansare pentru ei, iar pentru cluburile din Romania ar putea fi o investitie care ar aduce profit in 2-3 ani prin vanzarea la un pret ridicat. Desigur, jucatorii pot veni de oriunde din lume, pot fi din Africa, din Asia sau pot fi chiar si doar romani tineri. Ideea e sa gasesti cu adevarat jucatorii talentati.

Domnule Luci aveti dreptate,insa nu uitati ca d-ul Becali incearca aducerea unor jucatori de la rivale si in acest fel le slabeste,crescind sansele la titlu al echipei FCSB.

ortega
ortega  •  28 Decembrie 2015, 12:15

fcsp , scârba Europei ...

Vezi toate comentariile (100)
Comentează